Kah Hakkında Bilgisi Olanlar
299 görüntüleme
D
Duygu ..
3 Temmuz 2026 19:01
Merhaba, bebeğim 5 aylık olmak üzere.Genital tüylenme sebebiyle kan testi verdik KAH olabileceği söylendi özellikle 17 OH progesteron 52 çıktı.Konu hakkında bilgisi olanlardan paylaşmalarını rica ediyorum.Endokrinolojiden randevu aldık bekliyoruz.Süreç nasıl ilerler, dikkat etmem gerekenler vs bilgi aktarırsanız sevirim.
M
Melike ..
Premium Üye
3 Temmuz 2026 20:34
Benim bebeğim doğuştan Kah hastası 2 tane ilaç kullanıyoruz ömür boyu kullanmasi gereken ilaçlar adrenal bez yetmezliği olduğu için dışarıdan Kortizol (genkort) almak zorunda bizimkinin türü tuz ve su kaybettiren tip olduğu için ekstra astonin-h diye bir ilaç da kullanıyoruz.
D
Duygu ..
3 Temmuz 2026 20:42
Benim bebeğim doğuştan Kah hastası 2 tane ilaç kullanıyoruz ömür boyu kullanmasi gereken ilaçlar adrenal bez yetmezliği olduğu için dışarıdan Kortizol (genkort) almak zorunda bizimkinin türü tuz ve su kaybettiren tip olduğu için ekstra astonin-h diye bir ilaç da kullanıyoruz.
M
Melike ..
Premium Üye
3 Temmuz 2026 20:46
Biz genetik test yaptırdık Duygu Hanim ama ondan önce de kanda sodyum potasyum değerlerine bakılıyor sodyum düşük potasyum yüksekse tuz kaybettiren tür olduğu anlaşılıyor ama sizinki 5 aylıkmis tuz kaybi olsa bu zamana kadar anlaşılırdi
M
Melike ..
Premium Üye
3 Temmuz 2026 20:47
Bu uygulamanin özel mesajlaşma gibi bir bölümü var mi farkli detaylar da var onları özelden yazmak isterim.
D
Duygu ..
3 Temmuz 2026 20:49
Bu uygulamanin özel mesajlaşma gibi bir bölümü var mi farkli detaylar da var onları özelden yazmak isterim.
M
Melike ..
Premium Üye
3 Temmuz 2026 20:51
Siz bana mesaj atın isterseniz ben konuya bayağı hâkim oldum maalesef 凉 05307666446
D
Duygu ..
3 Temmuz 2026 20:55
Çok teşekkür ederim yazıyorum
Yükleniyor...