Kafayı Yemek Üzereyim !!
229 görüntüleme
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 08:20
2 buçuk ayından beri beslenmek istemiyor gayet keyfi yerinde içse de çok az mama içiyor çok yoruldum artık 4 buçuk aylık resmen uyku da besliyorum ordada anladı mı almıyor uykusu bölünüyor 😣Bu neden böyle artık yoruldum uykusunu da alamıyor bu şekilde beslendiği için bıraksam zayıflayacak çok uzun zaman oldu çünkü
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 08:21
??

Hatice E.
Premium Üye
4 Haziran 2026 09:19
Merhaba, mamanın tadını beğenmiyor ve biberon ucu sorun teşkil ediyor olabilir mi? Kimi bebekler her mamayı yemiyor veya biberon ucu numarası uygun değil ise rahatsız oluyor olabilir dilerseniz bir kontrol edin doktorunuzun bir yorumu var mı?
P
Pelin Ç.
4 Haziran 2026 10:36
Canım süt hızlı yada yavaş geliyor olabilir, ona bir bak istersen mama konusunda da tadını begenmemiş olabilir yada biberondan kaynaklı olabilir
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 14:52
Merhaba, mamanın tadını beğenmiyor ve biberon ucu sorun teşkil ediyor olabilir mi? Kimi bebekler her mamayı yemiyor veya biberon ucu numarası uygun değil ise rahatsız oluyor olabilir dilerseniz bir kontrol edin doktorunuzun bir yorumu var mı?
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 14:53
Canım süt hızlı yada yavaş geliyor olabilir, ona bir bak istersen mama konusunda da tadını begenmemiş olabilir yada biberondan kaynaklı olabilir

Hatice E.
Premium Üye
4 Haziran 2026 14:54
sadece akış bir etken değil çok hızlı veya çok yavaş olabilir benim bebeğim 3,5 aylık 3 numaraya halen geçemedik, mama sıcaklığı veya yine mama tadı aslında bir sürü etken mevcut dilerseniz bunları bir deneyin 🌸
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 14:56
sadece akış bir etken değil çok hızlı veya çok yavaş olabilir benim bebeğim 3,5 aylık 3 numaraya halen geçemedik, mama sıcaklığı veya yine mama tadı aslında bir sürü etken mevcut dilerseniz bunları bir deneyin 🌸

Hatice E.
Premium Üye
4 Haziran 2026 15:27
maması ne çok sıcak ne çok soğuk olması gerektiği gibi yapıyorum dediğim gibi akışta bir problem olduğunu düşünmüyorum ya çünkü 3 te de aynıydı
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 15:34
Dilerseniz bir doktorunuza danışın
Yükleniyor...