Kafaya Vurma

203 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

Premium Üye
9 Mayıs 2026 07:49
Oğlum 13 aylık. 11 aylıkken bronşit oldu bi1 1 0 15 gün sıkıntılı süreç geçirdik. O dönemde eliyle kafasınanvurmaya başladı. Dr. Kontrüke götürdüğümüzde genel muayenede sıkıntı görünmedi. Orta kulak iltihabı şğpeside elendi. Rahatsızlıktan dolayı kafa içi baskıdan yapabilir dedi dr. Sonra vuröamhafifiledi ama hiç kesilmedi. 2 haftadır sıklaştı gğn için sı ik sık wlini yumruk yapıpnkafasına vuruyor. Neden olabilir? 
M

Mine Ş.

Premium Üye
9 Mayıs 2026 10:41
Kendisini regüle etme yolu olabilir veya sizden gördüğünü taklit ediyor olabilir. Çene ile kulak arasına işaret parmağınızla hafif masaj yaparak deneyebilirsiniz rahatlama oluyor ise bebeğiniz dişten dolayı ağrıyı regüle etmeye çalışıyor olabilir ilgisini başka yöne çekmeye çalışın
Bengül A.

Bengül A.

Premium Üye
9 Mayıs 2026 10:55
Mine Şahin
Kendisini regüle etme yolu olabilir veya sizden gördüğünü taklit ediyor olabilir. Çene ile kulak arasına işaret parmağınızla hafif masaj yaparak deneyebilirsiniz rahatlama oluyor ise bebeğiniz dişten dolayı ağrıyı regüle etmeye çalışıyor olabilir ilgisini başka yöne çekmeye çalışın
Bemde dişten kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bide ilgi çekmeye mi çalışıyor acaba diye düşünüyorum. Çözemedim. Teşekkür ederim
M

Mine Ş.

Premium Üye
9 Mayıs 2026 10:57
Olabilir bu aylarda bebeklerin kafalarını vurma gibi davranışları artıyor. Daha çok temas istiyorlar 😊siz elini sakince alın cici gibi sevme hareketleri yaptırın hemen düzelmez ama zamanla alışacaktır
B

Beyda N. O. ..

9 Mayıs 2026 16:53
Bizim çocuğumuzda da olmuştu kendini yeterince ifade edemediği için vurmayı tercih ediyordu. İlerleyen aylarda geçti genelde uykusu geldiğinde yaptığını fark etmiştik.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir