Kafaya Vurma
190 görüntüleme
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 00:21
20 aylık uzun zamandır onu anlamadığımda ya da istediği olmadığında kafasına vuruyor ya da kafasını bir yerlere vuruyor her yolu denedim azalttığı zamanlar oldu ama bu davranışını bırakmıyor ne yapmalıyım

Emel C.
25 Nisan 2026 00:28
Bebegim 1 yaşına girdi o da saclarini çekiyor sebebini çözemedim inşallah zamanla geçer
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 00:30
Bebegim 1 yaşına girdi o da saclarini çekiyor sebebini çözemedim inşallah zamanla geçer

Emel C.
25 Nisan 2026 00:34
İnşallah kendine zarar vermeleri gerçekten üzüyor
A
Arzu.G
25 Nisan 2026 00:52
Bilirkişi değilim ama dikkat çekmek için yaptığından tepkisiz kalmak çözüm oluyor genelde .kafasına vurmaya başladığı zaman istediği şeyi asla yapmayın kızmayın da tabi . Oyuncaklarla figürlerle bunun yanlış olduğunu zarar gorebilecegini anlatmayı deneyebilirsiniz .bu aylarda ne canlarının acidigini ne de birinin canını acitabileceklerini anlamaları zor maalesef .derdini anlatamadığı için hircinlasmasi normal sabredin görmezden gelin çözümün bu olmadığını anlaması için zaman verin bizde ise yaramıştı umarım sizde de kolay unutur
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 00:55
Bilirkişi değilim ama dikkat çekmek için yaptığından tepkisiz kalmak çözüm oluyor genelde .kafasına vurmaya başladığı zaman istediği şeyi asla yapmayın kızmayın da tabi . Oyuncaklarla figürlerle bunun yanlış olduğunu zarar gorebilecegini anlatmayı deneyebilirsiniz .bu aylarda ne canlarının acidigini ne de birinin canını acitabileceklerini anlamaları zor maalesef .derdini anlatamadığı için hircinlasmasi normal sabredin görmezden gelin çözümün bu olmadığını anlaması için zaman verin bizde ise yaramıştı umarım sizde de kolay unutur
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 00:57
Evet gerçekten öyle benim oğlum çok sinirlenince bizimde canimizi yakiyor saçlarımızı çekiyor cimcik atıp vuruyor inşallah böyle devam etmez yazıtlarıyla bir araya getiremiyorum dovuyor herkesi tam bi bela inşallah bu huylarını bıraktırabiliriz
A
Arzu.G
25 Nisan 2026 00:58
Her yolu deniyorum aslında sadece görmüyor gibi yaptığımda devam etmiyor onu fark ettim kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum sürekli inşallah bizde de işe yarar unutur teşekkür ederim yanıtınız için
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 01:00
Hem çok akıllı hem de çok safidikler bu bebekler merak etmeyin unutacak ağladığı zaman tavrinizi koruyun en önemlisi o biz anneler kiyamadigimiz için sınırları esnetiyoruz maalesef ama patronun siz olduğunu hiç aklınızdan çıkarmayın ki bebeğiniz de farkında olsun .biz de [20.aydayiz](20.aydayiz) kolaylıklar diliyorum
S
Sifa
Premium Üye
25 Nisan 2026 02:49
benim kızım kafayı bir yere vurma hareketini 10 aylıkken başladı. tepki vermedim neden vuuyor yok yapmıyoruz hayır filan işe yaramıyor. benim dikkatimi çekmek için yaptığını öğrendim bir arkadaşım çocuğu da aynı hareketi yapıyormuş ona sordum. hiç tepki vermeyin bıraktı yapmayı çok nadir yapıyor. bebekler gözlerinizden sizi okuyor. ruh halinizi ezberlemisler resmen hayırdaki tedirginliği hissediyorlar acaba bırakır mı tekrar mi yapar diye düşündüğümüzü görüyor gibiler. sakin ve tepkisiz kalmak. kendine zarar vermeyecek boyutta görmezden gelme. eğer acıtacak kadar yapıyorsa hiç alakasız bir konuya dikkatini çekin vurmaya başlayacağını anladığımız an
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 12:50
benim kızım kafayı bir yere vurma hareketini 10 aylıkken başladı. tepki vermedim neden vuuyor yok yapmıyoruz hayır filan işe yaramıyor. benim dikkatimi çekmek için yaptığını öğrendim bir arkadaşım çocuğu da aynı hareketi yapıyormuş ona sordum. hiç tepki vermeyin bıraktı yapmayı çok nadir yapıyor. bebekler gözlerinizden sizi okuyor. ruh halinizi ezberlemisler resmen hayırdaki tedirginliği hissediyorlar acaba bırakır mı tekrar mi yapar diye düşündüğümüzü görüyor gibiler. sakin ve tepkisiz kalmak. kendine zarar vermeyecek boyutta görmezden gelme. eğer acıtacak kadar yapıyorsa hiç alakasız bir konuya dikkatini çekin vurmaya başlayacağını anladığımız an
Yükleniyor...