Kafasını Yere Vurma

281 görüntüleme
B

Buket U.

1 Mayıs 2026 10:55
Bebeğim 22 aylık sinirlenince veya o an işim olupta onunla ilgilenemeyince sert bir şekilde arka arkaya kafasını yere vuruyor. Bazen alnı kızarıyor. Yapma dediğimde daha çok yaptığını farkettiğim için ya tepkisiz kalıyorum ya da başka şeye dikkat çekmeye çalışıyorum ama davranışı bir türlü unutmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Emel C.

Emel C.

1 Mayıs 2026 12:17
Bebegim 1 yaşında aynı kafasını yere koltuğa duvara heryere vuruyor saçımı çekiyor bize vuruyor görmezden geldiğimde de devam ediyor hiç bilmiyorum bu huyunu nasıl biraktiricam tv falan da açamıyorum genelde oyuncaklarıyla oynuyor bende eşlik ediyorum ama yanindan ayrilinca cildiriyor
E

Ece ..

5 Mayıs 2026 16:58
Benim kız kardeşim-31 yaşında- istediğinş yaptırmak için kafasını yere vuruyormuş eğer ilgi çekmezse bu kez kalkığ duvara vuruyormuş, hiç endişelenmenize gerek yok şuan gayet başarılı bir mühendis oldu, bebekler dil ile iletişim kuramadıkları için beden yoluyla tepki verebiliyorlar bunlar da geçici anı olarak kalıcak.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir