Kafasını Tutamıyor

94 görüntüleme
C

Cemile G.

26 Mart 2026 22:46
Bebeğim 5 aylik oldu ama hala kafasını tam olarak tutamıyor sebebi kaslarının zayıflığımi

Normalde bu ayda böylemi olması gerekir ne yapmalıyım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

26 Mart 2026 22:49
Tummy time sürenizi uzatmayı deneyebilirsiniz normalde tutabiliyor olması gerekir ki ek gıda sürecine de geçebilmesi için
C

Cemile G.

26 Mart 2026 22:50
Karın üstü durmaýı hiç sevmiyor agliyor
Afranur K.

Afranur K.

26 Mart 2026 22:54
Bence doktora muayene olmalısınız, kafayı dik tutma dönemi sıklıkla 3. Ayda başlıyor, 5. Aya doğru destekli oturma durumuna geliyorlar.

doktor değerlendirmesinden sonra size doğru yönlendirilmeler yapılacaktır.
A

Ayşe Ş. ..

26 Mart 2026 23:00
Merhaba Cemile hanım. Sevmese bile bir şekilde oylayın ve yaptırın. 1 dk olsun. Gün içerisinde ara ara deneyin. Kaslar gelişiyor böyle böyle ama şimdiye kadar tutmalı hatta kucakta destekli oturmaya geçmeli idi. Uzman görüşü alın. Sürekli gittiğiniz doktorunuz varsa danışın.
S

Seval Y.

26 Mart 2026 23:14
Benim kızımda tummy time sevmiyordu. Bazı oyunlar buldum bir şekilde oynatiyorum. Borcum gibi bir kaba az su koyup önüne halka ya da bir kaç hafif oyuncak atın. Emzirme yastığına destekleyip önüne koyun. Epey tummy timeda oyalıyor. Tummy time bu işin kuralı olmayınca çoğu şey geriden geliyor. Bas tutma oturma dönme vs
C

Cemile G.

26 Mart 2026 23:28
Teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir