Kafasını Tutabiliyor mu
148 görüntüleme
E
Eda S.
2 Aralık 2025 11:01
Bebeğim 3 aylık olmak üzere kucaktayken tutabiliyor kafasını ama tummy time yaparken asla çabalamıyor. İlgisini çekmeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum. Sevemediği için mi böyle yapıyor yoksa zamanla olacak mı ?
G
Gamze G. ..
2 Aralık 2025 11:09
Benim de aynı tutsan yürümeye çalışıyor yarı otururken kafasını kaldırıyor kollarından tutunca kendini yarıya kadar kaldırıyor ama kartlara bakmak istemiyor gömüyor kafasını
E
Eda S.
2 Aralık 2025 11:13
Az önce denedim kollarından
tutunca da kaldırmıyor
tutunca da kaldırmıyor
G
Gamze G. ..
2 Aralık 2025 12:04
Yok onun için erken zaten öyle yaptırmamaya çalışıyorum ben de Allah korusun koluna falan bir şey olur ben bizimkinin bu denli hareket edip kartlara bakmamasını anlatmak istedim
E
Eda S.
2 Aralık 2025 12:08
Şimdi anladım :)

İlsu O. K.
2 Aralık 2025 12:21
Merhaba; 3 ay da zaten daha yeni tutmaya başlıyorlar elbette her bebek kendine özeldir daha erken daha geç tutanlarda olabilir ya da özel desteğe ihtiyaç duyanlar . Siz karın üzeri egzersizlerinizi yeteri kadar yapın 4.Ayda da çocuk doktorunuz zaten sorar hatta kollarından tutup bakacak başı kaldırıyor mu gevşek mi bırakıyor kendini diye sormazsa siz iletin değerlendirir ☺ kaslarının kuvvetlenmeye ihtiyacı var. Kollarından tutup denemenizde sakınca yok korkmayın ama zorlamayında bu gibi tutmalardada çekiniyorsanız yine doktorunuza sorun size nasıl yapmanız gerektiğini gösterir destekli oturma dönemindeyiz bizde dengemizi kuvvetlendirmek için kollardan tutup fışfış kayıkçı yapıyoruz doğru yöntemle yaparsanız zarar değil fayda olur merak etmeyin. ☺ kontrollerinizi ihtmal etmetin,gözlemlediğiniz size olumsuz gelen şeyler için endişelenmek yerine kendinize bir liste yapın ve doktorua gidince sorun sormaktan çekinmeyin. İlk zamanlar tecrübesizlik ve sosyal medya etkisi ile herkes çok panik oluyor ama inanın bir çok şey normal ☺ sağlıkla güzellikle büyüsün 🌸
E
Eda S.
2 Aralık 2025 15:03
Evet gerçekten öyle zaten evhamlıydım ve ilk çocuk olunca en küçük şeyi sorunmuş gibi düşünüyorum🥺karın üstü egzersizi nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü yastığa yatıp emmeye çalışıyor 🤦🏼♀️
G
Gamze G. ..
2 Aralık 2025 18:33
Aynen benimki de öyle emzirme yastığına koyuyorum yatmasın diye emiyor yastığı😅