Kafasını Sağa Sola Sallıyor

133 görüntüleme
Ş

Şule N. ..

1 Temmuz 2025 18:29
Bebeğim genelde mama sandalyesinde yapıyordu ama oyun oynarken de bir kaç kez şahit oldum kafasını sallıyor aynı zamanda eli de kulağında dişden olabilir mi ya da başka birşeyden şüphelenmelimiyim
S

Sibel Y.

1 Temmuz 2025 19:20
Benim bebeğimde 9 buçuk aylık Bizimde öyle ara ara kafasını sallıyor gözlemlerime göre bunu genelde yeni diş çıkaracağı zaman yapıyor ve aynı anda kulağını da çok elliyor genelde uykusu geldiğinde de kulağını elliyor doktorumuz kulağında bir sorun olsaydı ateş olurdu huysuz olup devamlı ağlardı ve ağlayarak uykudan uyanırdı bunları yapmıyorsa diştendir demişti bize
H

Hatice Ö.

1 Temmuz 2025 19:20
Benim 11 aylık ikiz bebeklerim de yapıyor aynı hareketi, önce mama sandalyesinde yapmaya başladılar daha sonra gün içinde sık sık tekrarlamaya başladılar, oyun oynarken gülerken yemek yerken, ben hayır diye birşeye tepki verdiğimde kafamı sallıyorum sağa sola beni taklit ediyorlar, bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 1 ay sonraki doktor kontrolünde soracağım bakalım
Ş

Şule N. ..

2 Temmuz 2025 00:04
İnşallah diştendir teşekkür ederim cevaplarınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir