Kafasını Sağa Sola Hızlı Bi Şekilde Titretiyo

104 görüntüleme
A

Aslı

22 Temmuz 2025 09:39
Kızlar bu durum başına gelen oldu mu? Sanki iğrenç bir şey yersin ve ıyy derken başını sağa sola hızlı titretirsin ya 4-5 kere peş peşe hızlı, 2 saniye sürer hani. O şekilde yapıyo. 2 günde 1 filan. Sebebi ne olabilir başına gelen oldu mu?
Düzenli değil alakasız durup dururken oluyo
A

Asli B.

22 Temmuz 2025 10:18
Bebeğiniz kaç aylık? Benim oğlum da 7 buçuk aylık son birkaç gündür tiksinir gibi kafasını titretiyor tam bahsettiğiniz şekilde saniyelik bir şey. Ben de çözemedim. Bilinç kaybı gözlerde kayma vs olmuyor ama nörolojik bir şeydir diye endişe ediyorum.
S

Semanur Ş.

22 Temmuz 2025 10:46
Benimkide yaptı bir kaç kere farkettim çişini yaptıktan sonra o hareketi yapıyor
Fatma U.

Fatma U.

Uzman Psikolog

22 Temmuz 2025 11:01
Bebeğinizde kgözlemlenen düzensiz baş sallama hareketleri, gelişimsel bir aşama veya kendini sakinleştirme davranışı olabileceği gibi, nadiren de olsa tıbbi bir durumun (ağrı, reflü, nörolojik nedenler) belirtisi de olabilir. Bu durumda, kaygılarınızı gidermek ve doğru değerlendirme için bir çocuk doktoru veya nörolog ile görüşmesi en sağlıklı yaklaşımdır.
A

Aslı

22 Temmuz 2025 11:30
3.5 aylık
C

Ceylan

22 Temmuz 2025 18:35
Benim bebegimde 7 aylık düzeltilmis 6 aylik..10 gundur falan bu bahsettiginiz hareketi yapiyor.ben de çok endise ediyorum..böyle tiksinir gibi huylaniyor gibi titretiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.foktora gidecegim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir