Kafasını Ne Zaman Tutmalı

94 görüntüleme
M

Makbule T. ..

6 Ağustos 2025 21:34
Karın üstü egzersizlere çok kızıyor hemen ağlıyor ve yapamıyoruz . 3 aylık oluyoruz yakın zamanda . Boyun tutmasında bi gerileme olur mu arkadaşlar
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:36
Ayna koyun karşısına ve görmesini sağlayın dikkat çekici oyuncaklar koyun zaten bir kaç dk dursa yeterli olur günde günde alışır merak etmeyin
Z

Zeynep A.

6 Ağustos 2025 21:38
Benim kızım da hiç sevmiyordu kendi yüzüme bakacak şekilde üzerime koyuyordum o da tummy time
M

Makbule T. ..

6 Ağustos 2025 22:02
Bende kendi yüzüme bakacak şekilde önüme koyuyorum kafasını tutmasını sağlıyorum . İnşallah o faydalı olur . Ayna yöntemini de deneyeceğim
H

Hüsna N. E.

6 Ağustos 2025 22:07
İçine su doldurulan denizaltı resimli şişme tummy time için bir oyuncak var görmüşsünüzdür muhakkak. Benim bebeğim 4.5 aylık 4 aya kadar hiç karın üstü yatıramadım hep ağlıyordu bu oyuncağı aldım çok sevdi daha iyi duruyor birde dizinizin üzerine yatırın biraz dik şekilde eline oyuncak verin hafif dik dursun onu da sevebilir belki
M

Makbule T. ..

6 Ağustos 2025 22:30
İçi su dolu oyuncak bizde var aldım ama 3 aylık olduk anca . Ne zamandan itibaren kullanmamız gerekiyor ki onu
H

Hüsna N. E.

7 Ağustos 2025 05:50
Ben 4.ayda aldım başladım ama daha erken kullanan da vardır bebeğe bağlı. İlk aldım üzerine koydum sevmedi yastıkla destekledim öyle alıştı şimdi direkt üzerine koyuyorum yoruldukça başını yan koyuyor sonra yine kaldırıp devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir