Kafasını Çarptı
162 görüntüleme
K
Kamil E.
23 Haziran 2026 22:30
Bugün akşam babaannesinile oynarken baldirindan döndü ve kafasını çarptı ses geldi yerde kalın halı vardı şişlik ve kızarıklık yok. İlk vurdugunda ağladı. Kusma yok . Huzursuzluk yok. Meme de emiyor ağlama yok . Bizi gözüyle takip ediyor endişe etmeli miyim ? Gün içinde normali neyse şuan öyle . Keyfi yerindeydi
Ö
Özge Ç.
Premium Üye
23 Haziran 2026 22:39
Takip edin ani çığlık gibi ağlama, kusma, bilinç kaybı gibi bir durum olursa acile götürmenizi tavsiye ederim. Benim oğlumda bir yaşında sandalyeden düşmüştü doktor bu şekilde anlatmıştı bize
K
Kamil E.
23 Haziran 2026 23:20
Ağlama yok emdi uyumuştu . Sonra uyandı meğerse kakası varmış. Kakayı yaptıktan sonra keyfi yerine geldi . Takip ediyor . Gülüyor eğleniyor kafasında şişlik morarma yok 2 saati geçti kusma da yok
M
Melahat G. S.
24 Haziran 2026 00:48
Benim 9 aylık bebegım yataktan düştü daha sonrasında da yere düştüğünde kafasını çarptı mama sandalyesinden düştü çok şükür bişey olmadı ama malesef biz ne kadar dikkat etsek de bebek çocuk düşe kalka büyüt diyorlar bizim şuanki neslimiz çok herseyi büyütebilen bir nesil oldu diye düşünüyorum ama bazı şeyleri akışına bırakmak lazım evet canı acıdığı için ilk 10 dk ağlar huzursuz olur bu normal ama 1 saat içinde oyun oynamaya yemeye devam ediyorsa bişey yoktur
Yükleniyor...