Kafam Çok Karışık

177 görüntüleme
H

H.Nur

31 Ocak 2026 16:33
Bebeğim 5 ay 20 günlük henüz hiç ekrana maruz kalmadı, sürekli oyunlar oynayıp beraber vakit geçiriyoruz, konuşuyoruz. Sağ elini sürekli hafif havaya kaldırıp baş parmağını içe büküp yumruk şeklindeyken işaret ve orta parmağını sabit tutup yüzük ve serçe parmağını hareket ettiriyor. Canım bu harekete çok sıkılıyor ve çok sık yapıyor. Sol elinde böyle bir durum yok son zamanlarda sık tekrarlamaya başladı bu hareketi ve bunu yaparken bazen eline bakıyor. Canım çok sıkkın lütfen yardım edin normal mi bu hareket??
B

Burcu ..

31 Ocak 2026 16:42
Ellerini keşfediyo çok normal
G

Gökçin N.

31 Ocak 2026 16:50
Benimki hala yapıyor 7 aydayız 😁😁 ilk defa bir el ya da ayak görmüş gibi pür dikkat ellerine parmaklarına bakıyor 🤣 keşif yolculuğu bunlar
H

H.Nur

31 Ocak 2026 16:56
Hanımlar içime su serptiniz sağ salim sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah 💞
Y

Yeşim

31 Ocak 2026 17:25
Bütün bebekler yapıyor maalesef hep otizmli videolar gördüğümüz için korkuyoruz ama bebekler keşif heyecanı başka türlü göstermiyor
H

H.Nur

31 Ocak 2026 17:27
Maalesef öyle bir bilgi kirliliği ve içimizde korku varki hep ‘acaba mı?’larla yaşıyoruz
Ş

Şevval T.

31 Ocak 2026 18:25
Bizimki de sadece bir eliyle hep o tarafta ki bacağına vuruyor ve bunu hep tekrarlıyor 5 aylık
Ö

Özge B.

31 Ocak 2026 19:32
3 aylık bebeğim gece uyurken hırıltı geliyor burnunu temizledim ama tam yapamadım mı acaba
İ

İpek B. Z.

31 Ocak 2026 21:02
Daha ayaklarini incelemeye baslayacak annesi 😄 elleri inceleme devam edecek, sonra ayaklari birleştirip bakacak, agzina alacak. Elini ayagina bacagina vuracak. Gayet normal ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir