Kafada Yamukluk
70 görüntüleme
E
Emel C. ..
3 Temmuz 2025 09:11
Merhaba arkadaşlar bebegim 2.5 aylik ve sürekli sağ tarafına yatiyor sol tarafa cevirdigimde tekrar sagina ceviriyor kafasini destek yastigi aldim ona yatirdigimda ciglik atarak agliyor ve belirgin sekil bozuklugu var kafasinda bi oneriniz var mi ?
M
Merve S. ..
3 Temmuz 2025 09:38
Benim kızımda öyleydi sağ tarafına yatardı orayı severdi şimdi 4 ay olacaz nerdeyse biraz düzeldi kafası zorladım biraz ben sol tarafına kucağımda falan hep soluna bakmasına zorladım uyurken de zorladım alıştı biraz artık
Ü
Ümran A.
3 Temmuz 2025 09:57
Geçmiş olsun öncelikle
Benm kızım da 53 günlük, genelde sol tarafını tercih ediyordu. Tortikollisden şüphelendik, doktorda boyun kaslarına USG baktı. Sol kasında minimal bir kısalık vardı, evde germelerimizi yapıyoruz. Şuan daha iyi çok şükür. YouTube dan videolara bakabilirsiniz tortikollis ile ilgili
Benm kızım da 53 günlük, genelde sol tarafını tercih ediyordu. Tortikollisden şüphelendik, doktorda boyun kaslarına USG baktı. Sol kasında minimal bir kısalık vardı, evde germelerimizi yapıyoruz. Şuan daha iyi çok şükür. YouTube dan videolara bakabilirsiniz tortikollis ile ilgili