Kafa Yapısı

125 görüntüleme
Z

Zülal A.

11 Haziran 2025 21:34
6 aylık bebeğimin kafa yapısı soldan hafif düzleşme var gibi sağa sürekli çeviriyorum ama geceleri uyurken dokunamıyorum ne yapmam gerekir
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

12 Haziran 2025 18:59
Bebekleri 1:30 iki aydan sonra kafalarını çevirerek düzeltme işlemini başaramazsınız. Genellikle bu dönemde Karadeniz üstü egzersizleri ve oturtma süreci ile bunun düzelmesi sağlanabilir. Bunun için aslında birazcık geç kaldınız fakat tabii ki çocuğunuzun kafasının şekil bozukluğu miktarını bilmediğim için cümlelerim sizi üzmesin.
A

Asli B.

13 Haziran 2025 10:47
Benim bebegim de aynı şekilde 6 aylık sol tarafdan cok hafif düz gibi. Benim dışımda kimse fark etmiyor, hafif olduğu için düzelebileceğini umut ediyorum. Yan yatırıp dönmesin diye arkasından yastıkla destekliyorum. Geceleri uyandıkça kontrol ediyorum. Gündüzleri kamerayla gözüm üzerinde oluyor. Uyanikken kesinlikle sırt üstü yatırmıyorum. Bir nedenden yatırmam gerekirse düz kafa yastığı kullanıyorum. Elimizden gelenler bunlar şimdilik umarım düzelir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir