Kafa Şekli

139 görüntüleme
K

K.Y

21 Nisan 2026 16:44
Bebeğim 3 aylık kafasının arkası düz gibi elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yan çeviriyorum ama sevmiyor durmuyor öyle zamanla düzelir mi bu durum yoksa kalır mı acaba
G

Gülüş ..

21 Nisan 2026 16:51
Kafa yastığı kullanın tumu tımme yaptırın bol bol
T

Tuğba B. ..

21 Nisan 2026 17:06
Bizimki [düzeldi.bol](düzeldi.bol) tumy time yaptırın . Ben gündüz yüz üstü yatırıyordum ama başındada bekliyordum. Kucağınızdada size dönük yatırabilirsiniz tumy time yapmış oluyor
M

Merve

21 Nisan 2026 17:09
Valla bende 2 aylıktan beri aynı dertten muzdaribim insanların kafasını incelemeye başladım artık . bebeğim şuan 3 buçuk aylık sadece kafası düz yatıyor bu sebeple düz oldu uykuda yanda cevirsem eski haline dönüyor doktorumuzda kafa yastığı kullanın karın üstü çalıştırın kafasını yan çevirin dedi ne kadar dikkat etsemde düzelme görmüyorum ama 9. Aya kadar gelişim devam ediyor bebek hareketlendikçe düzelecek diyorlar durumu takmamaya çalışıyorum ama evlat işte insan kusuru olsun istemez son kontrolümüzde doktorumuz genetik faktörlerde etkili dedi baktım babasının kafası düz herhalde onunda etkisi var dedim yani özetle pimpiriklenmeyin zaman tanıyın
N

Nilüfer E.

21 Nisan 2026 17:24
Bende de aynı dert , sağ tarafına yatıyor ,orası içe çökük elimden geldiğince çeviriyorum ama nafile geri eski haline geliyor
K

K.Y

21 Nisan 2026 23:49
Merve
Valla bende 2 aylıktan beri aynı dertten muzdaribim insanların kafasını incelemeye başladım artık . bebeğim şuan 3 buçuk aylık sadece kafası düz yatıyor bu sebeple düz oldu uykuda yanda cevirsem eski haline dönüyor doktorumuzda kafa yastığı kullanın karın üstü çalıştırın kafasını yan çevirin dedi ne kadar dikkat etsemde düzelme görmüyorum ama 9. Aya kadar gelişim devam ediyor bebek hareketlendikçe düzelecek diyorlar durumu takmamaya çalışıyorum ama evlat işte insan kusuru olsun istemez son kontrolümüzde doktorumuz genetik faktörlerde etkili dedi baktım babasının kafası düz herhalde onunda etkisi var dedim yani özetle pimpiriklenmeyin zaman tanıyın
Ay bende insanların kafasını incelemeye başladım 😅 Evet benden kaynaklı bir kusuru olsun istemiyorum ancak herşeyi de kontrol edemiyoruz bakalım teşekkürler 🙏
K

K.Y

21 Nisan 2026 23:49
Tumy time a yoğunlaşayım ben de

Teşekkür ederim dönüşleriniz için 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir