Kafa Küçüklüğü

245 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Haziran 2026 10:36
Oğlum 10.5 aylık cuma günü doktora gittik ishalden dolayı olabilir genel bir muayene yaptı doktorda kilosu 9700 boyu 73.5 baş çevresi 44.5 cm baş çevresi biraz Küçük takip edelim dedi içime kurt düştü bu zamana kadar kontrolünü hiç aksatmadım sağlık ocağında da hiç böyle bişey demediler doğum kilosu 3100 boy 50 cm baş çevresi 36 cm bana gelişimi kilo alımı iyi geldi hatta artık 10 15 adım desteksiz yürüyebiliyor kendi oturmasında konuşmasında taklit etmesinde de bı sorun yok yaşayan varmı baş çevresi küçüklüğü çok endislendim
E

Eliff

15 Haziran 2026 11:34
Bizde 11 aylıgız 44,5 baş çevresi doktorumuz küçük ama kendi çapında büyüyor olması önemli dedi. Zaten benım başımda küçük genetik :)
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Haziran 2026 12:54
Eliff
Bizde 11 aylıgız 44,5 baş çevresi doktorumuz küçük ama kendi çapında büyüyor olması önemli dedi. Zaten benım başımda küçük genetik :)
Teşekkür ederim cevabınız için
Nur B. A.

Nur B. A.

17 Haziran 2026 00:53
Biz o bas küçüklüğünden çok çektik doktra goturmk gelmiyordu içimden ölçen her [doktr.kucuk.diyordu.bende](doktr.kucuk.diyordu.bende) eve gelip ağlıyordum smdi 2.5 yasnda [basi.hala](basi.hala) kucuk ama cok zeki harektli gelismini [takip.edin](takip.edin) emin olun birşey cikmiyor
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Haziran 2026 06:53
Nur Begüm Arslan
Biz o bas küçüklüğünden çok çektik doktra goturmk gelmiyordu içimden ölçen her [doktr.kucuk.diyordu.bende](doktr.kucuk.diyordu.bende) eve gelip ağlıyordum smdi 2.5 yasnda [basi.hala](basi.hala) kucuk ama cok zeki harektli gelismini [takip.edin](takip.edin) emin olun birşey cikmiyor
Teşekkür ederim cevabınız için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir