Kafa Küçüklüğü
245 görüntüleme

Göktenur B.
15 Haziran 2026 10:36
Oğlum 10.5 aylık cuma günü doktora gittik ishalden dolayı olabilir genel bir muayene yaptı doktorda kilosu 9700 boyu 73.5 baş çevresi 44.5 cm baş çevresi biraz Küçük takip edelim dedi içime kurt düştü bu zamana kadar kontrolünü hiç aksatmadım sağlık ocağında da hiç böyle bişey demediler doğum kilosu 3100 boy 50 cm baş çevresi 36 cm bana gelişimi kilo alımı iyi geldi hatta artık 10 15 adım desteksiz yürüyebiliyor kendi oturmasında konuşmasında taklit etmesinde de bı sorun yok yaşayan varmı baş çevresi küçüklüğü çok endislendim
E
Eliff
15 Haziran 2026 11:34
Bizde 11 aylıgız 44,5 baş çevresi doktorumuz küçük ama kendi çapında büyüyor olması önemli dedi. Zaten benım başımda küçük genetik :)

Göktenur B.
15 Haziran 2026 12:54
Bizde 11 aylıgız 44,5 baş çevresi doktorumuz küçük ama kendi çapında büyüyor olması önemli dedi. Zaten benım başımda küçük genetik :)

Nur B. A.
17 Haziran 2026 00:53
Biz o bas küçüklüğünden çok çektik doktra goturmk gelmiyordu içimden ölçen her [doktr.kucuk.diyordu.bende](doktr.kucuk.diyordu.bende) eve gelip ağlıyordum smdi 2.5 yasnda [basi.hala](basi.hala) kucuk ama cok zeki harektli gelismini [takip.edin](takip.edin) emin olun birşey cikmiyor

Göktenur B.
17 Haziran 2026 06:53
Biz o bas küçüklüğünden çok çektik doktra goturmk gelmiyordu içimden ölçen her [doktr.kucuk.diyordu.bende](doktr.kucuk.diyordu.bende) eve gelip ağlıyordum smdi 2.5 yasnda [basi.hala](basi.hala) kucuk ama cok zeki harektli gelismini [takip.edin](takip.edin) emin olun birşey cikmiyor
Yükleniyor...