Kafa Düzleşmesi

142 görüntüleme
Z

Zehra E. A.

16 Temmuz 2026 15:29
Bebeğim 44 günlük hep sağa yatmak istediğinden o tarafta düzleşme oldu ne yapabilirim düz kafa yastığı almalı mıyım
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:47
Hep sağa yatmak istemesinin kaslarla ilgili sebebi olabilir bence öncesinde bi doktora gösterin
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 02:24
Hiçbir işe yaramıyor o yastıklar düzenli bir şekilde sağa sola ve düz yatırmaya çalış yan yatırarak sağa sola yatırabilirsiniz
H

Hacer D.

17 Temmuz 2026 08:34
Eğer emiyorsa sol memenizde uzun tutmaya çalışın ki sol tarafında ki kaslar alışsın yatirinken de mümkün olduğunda sol yanında yatırın ve en önemlisi tummy time
H

Hacer Ö.

22 Temmuz 2026 13:43
Benim bebeğim de doğduğundan beri sag tarafına yatıyor acaba yoğun bakımda tek taraflı yatirdiklari için mi öyle diye düşünmeden edemiyorum. Ben elimden geldiğince sola çeviriyorum ama bir geliyorum o kafasını sağa çevirmiş yastık koyuyorum ensesine çevirmesin diye bu seferde dik kalıyor kafası sağa donmeyince de uykusu açılıyor ve huzursuz bir ağlama krizi ile baş başa kalıyorum genel cerrahiye gittim çocuk doktoru muayene etsin ameliyatlık ise bize gel dedi. Yarın çocuk doktoruna gostericem boynunda kisalik olduğunu düşünmüyorum çünkü sağ memeyi rahat emiyor biraz tercihi sağa dönük sanırım çocuğun ama işte kafasının bir tarafı düz oluyor ve yüzünün sağ tarafı yer çekimi yüzünden kayıyor üzücü bir durum bizim içinde çözüm arıyorum bende
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir