Kafa Düzleşmesi

252 görüntüleme
T

TAtitatilde

16 Haziran 2025 00:26
Hocam 5 aylık bebeğimde bariz kafa düzleşmesi var eşit bir şekilde arkası düz. Tummy time sürekli yapıyoruz kafayı kucakta da net kaldırıyor ama bir gelişme yok hala aynı ??
A

Ahsen ..

16 Haziran 2025 00:51
2.5 aylık aynı durum bizde de var düz kafa yastığı kullanıyorum tummy time hiç sevmiyor max 2-3 dakika oyuncak sulu mat da aldım ama durmuyor
S

Sibel D.

21 Haziran 2025 21:37
benim bebeğim de 3 aylık ne yaptıysam olmuyor tummy time hiç sevmiyor sürekli uyurken kafasını sağa sola çeviriyorum ama düz yatıyor yan yatırmaya çalışıyorum yine kendini düzeltiyor ne yapacağız 😒
F

Fatma K. M. A.

14 Temmuz 2025 20:52
Merhaba. Benim bebeğim de doğduğundan beri hep sol tarafına yatardı ve o yüzden sol tarafta bariz bir yamukluk vardı. Şu an 8 aylık ve 6. Ayda dönmeye başladığından beni yüz üstü pozisyon dahil olmak üzere değişik pozisyonlarda yatmaya başladı. Düzlelmesi iyileşi. Tummy time hiç sevmezdi pilates topunun üstünde yaptırırdım. Bu düzleşme 3 yaşa kadar düzeliyormuş o yüzden durum çok ciddi boyutlarda değilse endilşelenmeyin
S

Simge K.

16 Temmuz 2025 20:10
5 aylık oğlum tummy time dan nefret ediyordu bu zamana kadar kendi dönmeye hareketlenmeye başlayınca sürekli de kucak isteyince başının arkasındaki düzlük değişmeye başladı. Bizimde inatla soluna yattığı için solda inatçı bir düzleşme var dönmeye başladığı için tersi tarafına yatırıp uyutuyorum kucakta ve yerde yüz üstü daha cok vakit geçirmeye çalışıyoruz umarım yan kısımdaki basıklık da düzelir
H

Hatice I. ..

17 Temmuz 2025 05:26
Tmmy time nedir acaba
M

Merve

17 Temmuz 2025 21:58
Ay yalnız olmamak insanı rahatlatıyor vallahi :D benim kızım da 4 aylık inanılmaz düzgün yatırmaya çalıştım fakat o hep düz döndü o şekilde yattı yamukluk vardı sonra sağa sola kendi dönmehe başlayınca yamukluk gitti düzlük kaldı umarım geçer bilmiyorum bende ve benim kızım da tummy timedan nefffret ötesi nefret ediyor maksimum bir iki dk kalıyor ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir