Kaçta Uyanmalı

190 görüntüleme
S

Sinem S.

7 Temmuz 2026 14:44
18 aylık bir bebek kaçta uyanmalı 9 geç mi
S

Seyhan K.

7 Temmuz 2026 15:02
Biraz geç uyansın diye kendimi yırtıyorum resmen

Aman uyku aralıklarına dikkat et aman gün ışığı almasın

Soğuk sıcak olmasın ama gel gör ki ne yaparsam kaçta uyursa uyusun 6 da gözleri açılıyor

1 yaş sonrası çok kötü hal almaya başladı

1 yaş sonrası sabah uyanışı ileri bir saate alınır diye düşünürken 7.30 tan 6 ya düştü
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Temmuz 2026 15:54
9 da gayet iyi 7, 8 de önemli olan uykusunu almış dinlenmiş olarak kalkması gece sık kalkmıyo uykusu da bölünmüyorsa daha ne olsun 
İlsu O. K.

İlsu O. K.

7 Temmuz 2026 15:59
Merhaba; biz 1 yaşa kadar 20:00-20:30 arası gece uykusuna geçiyorduk fakat haziran ayından beri malum gündüzler uzadı hava geç kararıyor 20:30-21:30 arası uyku rutinine giriyoruz. Sabahlar değiştirmedik 7-7:30 arası uyanıyor kendi uyanmazsa biz mutlaka uyandırıyoruz. Hala gündüz iki uyku yapıyoruz, bazen tek uyku yapıyor ikinciye zorlamıyorum eğer huzursuzluk yorgunluk yoksa. (16 aylık şuan)
S

Sinem S.

7 Temmuz 2026 16:50
Benim bebeğim 16 aylık olana kadar saat en geç 21’de yatıyor sabah da en geç sekizde uyanmış oluyordu ama bu 16 aydan sonra saat 11:00’e bulmaya başladı uyuması uyanması da bazen 10:30 11’i buluyor daha sonra ben bunu erkene çektim dokuza çektim ama dokuzda da kalktığında da yine akşam erken yatmıyor
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

7 Temmuz 2026 17:10
14 aylık bebeğim gece uykusu bizim için daha önemli olduğu için gündüz 7:30 mutlaka uyandırıyoruz 12 de öğle uykusuna yatıp 2 saat uyumasına izin veriyoruz 2 de uyandırıyoruz akşam da 8 de uyuyor.
S

Seyhan K.

7 Temmuz 2026 21:08
Ne yaparsam yapayım uyanmasını geç saate alamıyorum gece uykusu çok az uyuyor eskiye nazaran

Eskiden 11 saat kesintisiz yatardı şimdi 1 yaşına girdiğinden beri bir türlü düzeni ptırtamadjm 9-10 saat gece uykusu yatıyor ama yetmiyor ki gündüz uzun uyuyor

Gündüz uykusunu bölüp uyandırsam bile gene sabah erken uyanıyor

5.45 -6 gibi

Tavsiyelerimiz neler hanımlar yardımcı olun lütfen
S

Sinem S.

7 Temmuz 2026 21:09
Seyhan Kaplan
Ne yaparsam yapayım uyanmasını geç saate alamıyorum gece uykusu çok az uyuyor eskiye nazaran

Eskiden 11 saat kesintisiz yatardı şimdi 1 yaşına girdiğinden beri bir türlü düzeni ptırtamadjm 9-10 saat gece uykusu yatıyor ama yetmiyor ki gündüz uzun uyuyor

Gündüz uykusunu bölüp uyandırsam bile gene sabah erken uyanıyor

5.45 -6 gibi

Tavsiyelerimiz neler hanımlar yardımcı olun lütfen
Karartıcı perde seçin odaya ışık girmesin daha sonra tekrar uyutmayı deneyin ama perdeler çok önemli
S

Sinem S.

7 Temmuz 2026 21:10
Benim bebeğim de o saatte uyandiginda ağlasa da 1 saatte sürse tekrardan geri uyutuyorum odadan çıksa bile çok ağlayıp ben peşinden gitmiyorum hayır şu an uyku saati diyorum en sonunda ağlıyor bir şey oluyor uykusu zaten olmuş oluyor ve uyuyor
S

Seyhan K.

7 Temmuz 2026 22:06
Sinem San
Karartıcı perde seçin odaya ışık girmesin daha sonra tekrar uyutmayı deneyin ama perdeler çok önemli
Perde var oda zifiri karanlık

bu dediğinizi yaptım bir ara ama beni aşırı yoruyor

1 saatten fazla uyanık kalıyor hatta bazen 7.30 kadar sonra uyuyor ve gün tamamen kayıyor

O yüzden artık öyle yapmıyorum

Mecburen günü başlatıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir