Kaçıncı Haftada Doğum Yaptınız?

654 görüntüleme
D

Derya Ö.

16 Haziran 2026 06:56
39. haftadayım ancak açılma sancı ya da doğum belirtilerinden herhangi biri yok. Açılmanın olmaması canımı sıkıyor. Açılma bir anda başlayıp mı ilerliyor?
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Haziran 2026 07:13
İlk doğumum normal doğumdu 39+3 de doğum yaptım o güne kadar hiç bir belirtim yoktu sancı açılma vs hicbisey yoktu sabah uyandığımda çok hafif kanamam vardı hemen doktoruma gittim tamam dedi doğumun başladı artık bebeğine kavuşucaksın evim hastaneye yakın olduğu için yatış vermedi her iki saate bir kontrole gittim ama hala sancı vs bişey hissetmiyordum hafif regli ağrısı gibi bişey hissediyorum gece 1 e kadar düzenli hastaneye gittim açılmam 2 3 cmlerde sancım da yoktu ebem eve git sabah gel dedi ama suyun veya başka ters durumda hemen gel dedi gece 3 4 arası suyum geldi hemen hastaneye gittik sancılarım başladı 8.30 da doğuma girdim 9 da oğlum kucağımdaydi normal doğum yaptım çok güzel geçti kesim felan olmadı demek istediğim biranda başlayabilir doğumunuz ben çok haraketliydim bol bol yürüs yaptım sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız güzel bir doğum geçirmeniz dileğiyle
F

Figen ..

16 Haziran 2026 08:12
40+3 te doğum yaptım suyum azaldığı için hastanede bebeğin suyunu patlatmak zorunda kaldılar gündüz 12 de patlattılar 16:30 gibi doğurdum ama suyum geldikten sonra bende sancı hissetmeye başladım öncesinde suni sancı vermişlerdi
G

Gül K. ..

16 Haziran 2026 09:03
41+1 41. Haftada yatış yaptım fitil ve suni sancı denediler açılmam 5 den yukarı çıkmadı bebekte strese girince ertesi gün sezaryen oldum çok bekledim normal istedim 30 saat boyunca uğraştılar ilaçlar falan ama sancım olmadı malasefff
N

Nur ..

16 Haziran 2026 09:12
39+0 da sabah 5 te suyum geldi akşama kadar suni sancı verdiler ama açılmam olmadı bi türlü akşam Sezeryana aldılar 19.47 de oğlumu kucağıma aldım. Rabbim size de hayırla kolaylıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin 🫶🏻
Sibel Y.

Sibel Y.

16 Haziran 2026 09:26
İki doğum yaptım 39+1 ilk doğumum sancım gece on iki de başladı ertesi akşam dokuzda doğurdum normal doğum epizyotomi işlemi uygulandı,ikinci 39+5 sancım akşam altıda hafif başladı gece on birde şiddetlendi sabah saatleri dörtte doğurdum gene normal doğum🥺
Sibel Y.

Sibel Y.

16 Haziran 2026 09:28
Eline bir yer bezi alıp güzelce yerleri sil merdiven in çık biraz yor kendini açılman başlar🙂
N

Nur ..

16 Haziran 2026 09:47
Sibel Yılmazer
Eline bir yer bezi alıp güzelce yerleri sil merdiven in çık biraz yor kendini açılman başlar🙂
Bu kesinlikle doğru ben önceki gün mutfaktaki minik halımı yıkadım sabahına suyum geldi 🤣
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
16 Haziran 2026 09:56
Alsak gebe yürüyüşü yapabilirsiniz, bol bol yürüyün. Kızımın gelişimi durduğu için 37 haftada fitille açılma sağladık 12 saat kadar sürdü doğumum. Benim deneyimime göre bir anda açılıp ilerlemiyor özellikle ilk gebelikse. 42 haftaya kadar vaktiniz var sabredin🙃
Ebru K.

Ebru K.

16 Haziran 2026 10:22
Bende de 37+5 de doğum yaptım hala vaktimiz varken ama 41 42 ye kadar normal endişe etmeyin vakti gelince siz istesenizde durmuyor zaten keyfi yerinde minigin demekki:)
A

Aslıhan G.

16 Haziran 2026 10:32
Ellerinle yerleri mi silmedim , ütü masasını 45 derece açı ile yataya getirip üstüne ters mi yatmadım , hurmalar kızılcık suları mı içmedim , ılık duşlar merdiven inip çıkmalar her şeyi denedim gelmeyince gelmiyor arkadaşlar . Ne açılmam oldu ne bir sancım . 42. Haftada makat geliş olduğu için zorunlu sezeryan oldum . :)
E

Ebru

16 Haziran 2026 11:35
Ben tam 40+0 da doğurdum açılmam sancım yoktu son haftalarda sık kontrole çağırdı doktorum her gittiğimde rahim ağzını uyardı en son 4 cm ile yatırdılar sancılarım başladı ama açılmam ilerlemedi suni sancı verdiler suyum geldi sonra epidural aldım doğuma girdim. Doktorumdan çok memnundum ama şimdiki aklım olsa hastaneye erken yatış yapmaz evde beklerdim sancıları o ortamda sanki açılma iyice yavaşlıyor gibi. Size tavsiyem sakin ortamınızda bekleyin eğer ekstrem bir şey yoksa bebek geleceği zamanı kendi tayin ediyor zaten. Kolay bir doğum olur inşallah
E

Esra A.

16 Haziran 2026 12:04
38+3 te sabah 6 da sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı. 10 gibi hastaneye gittim 2cm açılmam vardı yatışım yapıldı. Saat 15.00 civarı sancılarım başladı açılmam halen daha 2cm di. Sürecim yavaş ilerledi 2 saatte bir 1 cm anca açılmam oluyordu. Suni sancıyı da reddettim kendi sancıma anca tahammül ediyordum. Gece 03.07 de bebeğim doğdu 9 cm açıklık artı epizyotomi ile çok rahattı doğum anım. Toplam 21 saat sürdü ilk doğum olduğu için uzun olması normalmiş
Ö

Özge C.

16 Haziran 2026 20:34
Tam 39da doğurdum sadece 2 cm açılmam vardı ne sancım çıkıyodu nstde ne baska bisey. Geceden kanamam geldi sadece sancım yine yoktu bi kaç saat sonra kücük kücük sancılar gelmeye basladı hastaneye gittiğimde 2 cm açılmayla yatış verdi bebek aşağıyada inmemişti kanala yani. 12 saat sancı çektim açılmasını beklerken, doktorum suyumu kendi patlattı suni sancıda istemedim almazsan doğumun 1 gün sürer çekersins sancı dediler inat ettim almamak için kendi sancımla sıcak duş squat vs derken açılmamı öyle sağladım zorla. 12 saatin sonunda normal doğum yaptım ama çok zorlu bi süreçti ama doktorun dediğine göre ilk doğumlar bu şekilde zor oluyormus normal doğum istiyorsan eğer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir