Kaç Uyku Olmalı

123 görüntüleme
S

Sinem A.

26 Şubat 2026 12:00
Merhaba kızım 1 yıl 13 günlük tek uyku için erken mi dün tek uyku yaptırdım akşam 8 de uyudu gece kalkıp oturmadı ama çok sık emmeye kalktı 2 uyku yaptırdığımda akşam çok geç yatıyor ve gece kalkıp oturuyor ne yapmalıyım 1 uyku yeterli mi acaba çok yorulur mu bu seferde onun için çok kalkıp oturur mu kafam karıştı
M

Merve Ş. G.

26 Şubat 2026 12:41
Benimki de bir yıl beş günlük, ben de bu soruyu çok merak ediyorum şurada bekleyeyim🥲 sabah kaçta uyanıyor sizin çocuğunuz? Şu an ramazan dolayısıyla benimkinin gece uykusu da 10-11’e sarkıyor ama Ramazan’dan sonra yine ben de eski rutine dönüp sekizde uyutmak istiyorum
A

Asu G. T.

26 Şubat 2026 12:49
1 yaşında benim bebeğim oda 2 uykuda geç uyuyordu tek uyku yaptım bende 8.30 uyuyor
S

Sinem A.

26 Şubat 2026 12:53
Benimki iki uyku yapınca dediğiniz gibi bu saatlerde yatıyor sabah 9 da kalkıyor genelde 8-8 buçukta kalkıyor dün tek uyku yaptırdım akşam 8 de çıldırdı uyudu hemen gece kalkıp oturmadı çok sık emmeye kalktı akşam 9 da yatsa çok ideal olacak ama şuan deneme yanılma yaparak doğru yöntemi bulmaya çalışıyoruz
S

Sinem A.

26 Şubat 2026 12:54
O zaman erken değil tek uyku için dimi Asu hanım
A

Asu G. T.

27 Şubat 2026 00:07
Dayanamıyorsa küçük bir yarım saat şekerleme yapın yazıyordu okuduğum bir yerde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir