Kaç Saatte Bir Besleme? 3 Aylık?
167 görüntüleme
İ
İlkin D.
12 Aralık 2025 12:29
Merhabalar kızım 3 aylık. Meme+mama beslemesi yapıyorum. Önce genelde meme veriyorum sonra ise 90 ml mama veriyorum ve içiyor.Bazende göğsümde süt olmadığını hissettiğimde direk 90 ml mama veriyorum. Gündüzleri bazen hiç uyumuyor bazen de geç uyuyor ama 3 saati geçmiş oluyor tam mama saatine gelince uyumuş oluyor yani. 4-5 saat olmuş oluyor gündüzleri. Uyanmıyorsa uyandırmalı mıyım?Acıkan çocuk ağlar uyanır diyorlar. Kendi kendine kaç saat olursa olsun uyanmasını mı beklemeliyim? 3 saatte bir 90 ml mama çok mu?az mı?
S
Selin E.
12 Aralık 2025 13:00
2 ay5 günlük, 2-3 saatte bir önce meme sonra 60 cc mama veriyorum. Uyuyorsa kaldırmıyorum bence kaldırmayın. Sanırım8 saate kadar uyuyabilir 3 ayda
S
Seher T.
12 Aralık 2025 13:02
Kilo alımı iyi ise herhangi bir sağlık problemi yoksa geceleri istediği kadar uyumasına izin verin diyor doktorlar
İ
İlkin D.
12 Aralık 2025 13:06
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ancak ben gündüz için sordum😊
İ
İlkin D.
12 Aralık 2025 13:08
Gündüzleri besleme yapıyorum. Uykuya zor dalıyor. Tam dalıyor uykuya bu sefer bir daha ki beslenme saati geliyor.(3 saat) sonra uyuduğu için çocuk 4-5 saati buluyor gündüz aç kalma süresi.Uyandırmalı mıyım acaba diyorum?
K
Kübra Y.
12 Aralık 2025 13:43
Ben emzirdiğim dönemde ne zaman isterse verdim. Saat koymadım. Geceleri ise sabaha kadar uyuyordu. Uyandığı zaman hemen memeye koşmadım. Emzik emiyorsa emzikle piş pişle geri uyutuyordum eğer direniyorsa veriyordum. Mamayı ise ilk önce anne sütü sonra mama veriyordum.
İ
İlkin D.
12 Aralık 2025 14:07
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim ama benim sorumun cevapları değil maalesef🥹🙏🏻
S
Selin E.
12 Aralık 2025 18:58
Ben gündüzde uyandırmıyorum acıkınca uyanacağınu düşünüyorum