Kaç Ml Veriyosunuz

200 görüntüleme
E

Esma T.

12 Aralık 2025 20:07
Bebrğim 4 buçuk aylık meme reddi var bizde sağıp veriyorum sütü minimum bir öğünü 120 ml oluyor bazen 150 o civarlarda değişiyor. Biberonla besleyenler tahmini kaç ml veriyosunuz her öğünde çocuğunuza tabiki değişiyodur her öğün aynı olmaz ama ortalama birşeyler söyler misiniz
S

Sibel A.

12 Aralık 2025 20:11
Benim oğlum 140 ml içiyor şuan 5 buçuk aylık basen 120 içiyor bazen 90.sizinki gayet iyi kaç saate bir veriyorsunuz bende sağım yaparak besliyorum 😌
E

Esma T.

12 Aralık 2025 20:12
Ben iki saatte bir veriyorum yada 3 saatte bir şekilde gece aklına eserse emiyo beni şaşırtıcı bi şekilde bazen emmiyo o zaman ml olarak az veriyorum hemen uykuya geçiyo bizde reflü var maalesef beslediğim zaman hemen uyutmazsam hareketli olursa kusuyo o yüzden sık besliyorum
S

Sibel A.

12 Aralık 2025 20:26
2 saatte bir çok fazla sankigerçi kilosu vs hesaplanıyor ama fazla geldi gibi biraz o yüzden kusabilir
E

Esma T.

12 Aralık 2025 20:28
Yok hayır ilaç kullanıyoruz zaten doktor kontrolüyle uyanıyor mesela o zaman 50 ml veriyorum içiyor sonra uykuya geçerken 70 veriyorum örneğin oşekilde direk 120 ml içmiyor uyanıkken içtiğinin bi çoğunu kusuyo
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Aralık 2025 21:28
@Esma Tiril hanım her bebeğin büyümesi kendine özeldir bebeğiniz kaç ml almak istiyorsa o kadar verin ısrar zorlama yaparak bebeği kesinlikle beslemeyin hala memeye dönmek için zamanınız var tekrardan emzirmek biberonu ve mamayı bırakmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz 05060389958 👍 bebekler büyüdükçe memeye tekrardan döndürmek anne için zorlayıcı bir süreç oluyor bu nedenle ne kadar erken çözüme ulaşırsanız o kadar anne ve bebek için iyi olacaktır 
E

Esma T.

12 Aralık 2025 21:30
Teşekkür ederim 🙏🏼
I

Iclal Ü.

16 Aralık 2025 12:15
şu an bebeğim 8 kilo 5 aylık bende doğduğundan bu yana sağıp verdim öğünde 180 ml 3 saatte bir gün sonu toplamda 6 öğün yapıyoruz acaba az mı diyorum ama bu bebeğe özel bir durum sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir