Kaç Ml İçiyor?

170 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

3 Temmuz 2025 20:21
Ben bebeğimi önce emzirip sonra sağıp biberonla veriyorum. 18 günlük emdikten sonra 50-60 ml süt içiyor en az. Siz de bebeğinizin kaç ml içtiğini ve kaç günlük olduğunu yazar mısınız? Bebekten bebeğe değişiyor mudur? Yani emmesinde veya emme refleksinde problem mi var onu öğrenmek için soruyorum…
Yeter O. .

Yeter O. ..

3 Temmuz 2025 20:43
Benimde bebeğim 23 günlük bende hem emzirip hemde mama veriyorum 60 ml üzerinde veriyorum içiyor sıkıntı yapmayın
S

Seda Ç. Ş.

3 Temmuz 2025 21:23
Benim bebeğim 35 günlük emiyor ardından sağıp verdiğimde 60-70 ml içiyor
A

Ayşe A.

4 Temmuz 2025 13:01
Meraktan soruyorum sadece neden emzirdikten sonra sağıp bi daha veriyorsunuz sütünüzü az mı emdiğini düşünüyorsunuz yoksa başka bi sebebi mi var
C

Cansu Ş.

4 Temmuz 2025 13:09
2 aylık 60 ml nadiren içiyor doğum kilosu 2.950 2 aylık kontrolde 4.5 aylık geldi. 1 haftadır meme reddi başladı mama ile destekliyroum 60 ml anca iciyor
C

Cansu İ. B.

4 Temmuz 2025 14:27
Çünkü sarılık olduğunda emdikten sonra hep sağıp verdim sarılığı düşsün diye. Sonra da emme tembelliği mi oldu nedir 1 saat bile emse doymuyor gibi geliyor üzerine sağıp verdiğimde doyup uyuyor. Yani belki de doyuyor ama bana doymuyor gibi geliyor. O huzurlu uykuya dalmıyor mesela yada rahatlamıyor gibi
A

Ayşe A.

4 Temmuz 2025 19:04
Yani şöyle bebeklerde doyma hissi daha tam oluşmamış olduğu için doyup bırakma gibi bi durum olmuyor bildiğim kadarıyla ama bazı bebekler memede uyumayı sevmez eğer bez sayınız normalse telaş yapmanıza gerek yok bende çok telaş yapıyordum ama gün geçtikçe iyice düzen oturuyor özellikle 40ı çıktıktan sonra emme düzeni oturuyor. Bez sayısında da şunu görmüştüm bi doktorda dolu dolu bi bezden bahsetmiyorlar bi adet yumurta ağırlığında 5-6 bez alıyorsanız çişli o zaman o bebek doyuyordur diyordu ordan takip edebilirsiniz doyup doymadığını ayrıca son olarak da şunu söyleyim sadece anne sütüyle beslenen bebekte sarılık biraz uzun sürüyo benim oğlumun 2 aya kadar sürdü derecesi düşük olduğu için çok sorun yok denildi bilginiz olsun :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir