Kaç Dk Emziriyorsunuz ?

180 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

27 Temmuz 2025 17:57
Bebeğim 5.5 aylık ve sütüm gayet iyi. Gündüz ortalama 3 saatte bir emziriyorum. Kaç dk emzirmeliyim ?
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

27 Temmuz 2025 18:19
Merhaba bebek artık buna karar verebileceği aylarında. Kendisi memeden tatmin olduğunda memeden ayrılacaktır. Bu açlık durumuna göre değişir🕊️
Z

Zeynep E. O. ..

27 Temmuz 2025 18:20
Süreyi bebek belirler. 🥰
E

Elif S.

27 Temmuz 2025 18:21
zeynep hanım benim bebeğimin emme dakikası çok değişiyor açıkcası ama doktorumun söylediğini iletecek olursam; "onlar çok kuvvetli emiyorlar, 2-3dakikada bile yüksek miktar emebilir" demişti. (ben de bir şey sormak istiyorum, 3 saatte 1 tek memeyi mi veriyorsunuz?)
Selen B.

Selen B.

27 Temmuz 2025 18:31
Benim bebeğimde 2 ay 22 günlük. 2,3 saatte bir tek meme olarak emiyor ve 5 dk bazen 7 bazen çok nadir 10 dk emiyor normal midir ? Sütüm hızlı ve tazyikli akıyor
E

Elif S.

27 Temmuz 2025 18:53
selen hanım genellikle hekimler 'bebek memeden mutlu mu ayrılıyor' diye bakıyorlat olaya; eğer huzursuz değilse süt de yetiyordur her şey de normaldir bence🙏
B

Berna K.

28 Temmuz 2025 14:49
Merhabalar bebeğim memede uyuyor mesela uyuduğunda ara ara çekiyor o sıra mememi çektiğimde bazen aranıyor devam ediyorum emzirmeye ama aranmadığında bırakıp yatırıyorum sizce doğrumu?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir