Kaç Cc/ml Beslenmeli

140 görüntüleme
B

Betül K.

20 Temmuz 2025 17:43
Bebeğim 2 ayı henüz geçti uykuları 1/1.5 saat uzunluğunda uykusu geldiğinde ya da sebepsiz huzursuz çıkardığı vakit biberon ile besleme yapıyorum. Biberon a anne sütü sağlıyorum ya da SMA AR Mama dan gece uykusu öncesi (gece uykusu Max. 2 saat) veriyorum. Ama kaç CC vermeliyim bilemedim verdikçe içiyor ama sonra kusuyor
Merve K. .

Merve K. ..

20 Temmuz 2025 17:51
Emzirdikten sonra tekrar biberonla veriyorsunuz galiba doğru anladıysam. Ben de arada o şekilde veriyorum genelde 60-90 cc olacak şekilde veriyorum. 90ın hepsini içmiyor. 60 ı tam bitiriyor benim bebeğim. 2.5 aylık şu an
B

Betül K.

20 Temmuz 2025 23:04
Anne memesinde çok ağlayıp emmek istemediginde yapıyorum aslında yaninemmiyor ve biberon u verince emiyor bu günde iki üç kez. Yaşanıyor
A

Ayşe V. ..

21 Temmuz 2025 18:18
Benim kızım da 2.5 aylık açıkçası ben takip edemiyorum ne kadar içtiğini 60 CC yapıyorum bazen bitirmiyor 30 yapıyorum bazen bir 30 daha içiyor bence ona bebek kendi karar veriyor içmek isterse verin istemezse ağzını açmıyor zaten ya da ittiriyor diliyle

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir