Kaburga Sertliği
239 görüntüleme

Feyza P.
Premium Üye
3 Haziran 2026 00:42
4.5 aylık bebeğimin sağ kaburgasında sanki sert ve şişlik var diğerine göre acile götürdüm doktor normal ddi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
S
Selin A.
3 Haziran 2026 21:21
Merhaba Feyza Hanım, 4 ay 3 günlüğüz. bizim de sol en alt kaburga sanki yukarı doğru çıkıntılı. Biz de aylık kontrolümüzde doktorumuza gösterdik bu durumu için normal dedi, çocuk cerrahı başka bir durumuna bakmak için muayene edecekti onu da gösterdik, d vitamini ve güneş önerdi, aslında vitaminini de kullanıyoruz ama bilemedim. Daha önce duymadığım ve röntgen çekilmediği için içimde rahat etmedi aslında.

Feyza P.
Premium Üye
4 Haziran 2026 17:17
Merhaba ben acile götürmüştüm önce normal dedi dünde çocuk doktoruna gösterdim o da normal dedi bize de ama internetten de araştırıyorum normal diyor bebeklerde öyle olurmuş
A
Ayşenur K.
6 Temmuz 2026 00:10
Bende bugün farkettim kızımın sol alt kaburgasinin hafif çıkıntılı olduğunu. Hemen buraya koştum acaba sorun mu diye. Ben d vitaminini aklıma gelirse veriyorum açıkçası kızım 6 aylık ama her daim güneşe çıkarıyorum rahatlığın ondan. Bundna sonra daha dikkatli olacağım

Feyza P.
Premium Üye
6 Temmuz 2026 00:11
Merhaba bana d vitaminiyle ilgili bir şey demedi normal orası kaburga dedi sadece
Yükleniyor...