Kabızlıkta Lavman Şart mı
49 görüntüleme
B
Büşra D. ..
26 Mart 2026 00:49
Bebeğim on aylık kabız durumda süreci uzadı yavaş yavaş kakası çok sertten oyun hamuru kıvamına geldi. Doktora götürdüm yinede probiyotik e devam edeyim mi bubu sormak istedim süresi uzadığı ğçşn üç gün arayla lavman ve belli şuruplardan da yazdığını masaj bir liltre su sabah akşam sadece zeytinyağlı çorba dedi bir litre su bana biraz abartı geldi ne kadar çabalasam da mümkün değil o kadar içmesi ve lavman fikri beni düşündürdü çünkü ultrasonda negatif bir durum çıkmadı sadece şunu ekledi bağırsak tembelleşti demek ki deidklerimi uygula dedi
T
Tuğba B. ..
26 Mart 2026 01:06
1lt suyu içmesi imkansızz :)) bizim dr fitil vermişti kabız olunca. Sabahları bir çay kaşığı zeytinyağı içirin . Kuru kayısı, erik püresi yedirin çok fayda ediyor. Muhallebi tarzı yapıyorsanuz yulaf kullanın armut verin bunlar çok iyi geliyor
B
Büşra D. ..
26 Mart 2026 02:37
Sabahları erik kayısı püresi ile yulaf veriyordum bu süreçte öğlenleri meyve püresi ve yoğurt ya da sebze yemeği. Kahvaltının gidişatına göre. Akşamları kıymalı sebzeli çorba veriyordum. Doktor yoğurdun kabızlık dönemlerinde bağlayıcı olduğumu söyledi. Yulaf birçok kaynakta lif ve kabızlık için iyi diye anlatılıyor bende sizin gibi düşünüyorum ama bugün yulafta yasaklandı bana. Bu süreç için anlamadım gitti
Yükleniyor...