Kabizlikta Kan
69 görüntüleme
M
Mariye Y. ..
1 Eylül 2025 09:52
Bebegim 7 bucuk aylık dört gündür kabizdi bugun yapti ve kanda gördüm sanirim makat çatlağı huzursuzlugu var yaptigindan beri. Kan miktari cok olmadigi icin doktora goturmedim. Eger makat çatlağı yetiskinlerdeki gibiyse nasıl olucak yetiskinler bile bu aciya dayanamazken ne yapılmalı
S
Sifa D.
1 Eylül 2025 10:08
Merhaba, ek gıdaya geçtiğimizden beri biz de aynı dertten muzdaripiz kanamalı şekilde keçi pisliği gibi yaptı, çok ağladı😞. Öncelikle doktorumuz durumun aciliyetinden ötürü 10 gün kaka yumuşatıcı ilaç verdi ve popoya çinko içerikli krem sürmemizi söyledi tamir etmek için. Bebeklerin kakalarını tutmamaları için önce kakanın yumuşaması önemli, 10 gün onu kullandıktan sonra ben araştırarak b. Breve içeren probiyotik damla (symbiosys), akasya gamı ve Hindistan cevizi yağı başladım. Çok şükür onlr etki gösterdi şu an biraz daha düzeldi, düzenli kullanamaya devam edeceğiz. Çok geçmiş olsun.
M
Mariye Y. ..
1 Eylül 2025 10:42
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Hangi kremi kullandiniz acaba

Uzm. H. F. T. ..
1 Eylül 2025 11:00
Pempe renkli bir kan ve kaka da katı ise çatlak olasılığı yüksek ancak hem emin olmak için hem de buna yönelik tedavi almak için doktora gitmelisiniz uygun kremler ile ağrısı geçecek bebeğiniz huzurlu olacaktır birde kabızlığın kaynağını bulup önce onu cozmelisiniz yoksa sorun tekrar edicektir . Ek gıda öğünleri fazla olabilir .
S
Sifa D.
3 Eylül 2025 17:20
Doktorumuz bize fito kremi önermişti onarması için.
A
Arzu İ.
3 Eylül 2025 18:23
Benim bebeğimde kabızlık olmuştu tatile gittiğimizde yapamıyordu poposu kıp kırmızı olmuştu kaka yapmaya çalıştığında poposunda kalıyordu ve küçücük kan görmüstüm eczaneye gidip acil fitil aldık 1 saat sonra hic birşey yapmadık kakası normale dönmüş ve neredeyse isal gibi olmuştu kendi kendine hic birsey vermedik muz falan veriyorsanız kesin biraz vermeyi zeytinyağı koyun yediklerine ise yarıyo