Kabızlık ve Duphalac

106 görüntüleme
Emine🌺

Emine

27 Şubat 2026 09:54
Merhaba bebeğim 7 aydan beri kabız 9 ayına kadar sürekli beslenme tarafından düzeltmeye çalıştım ilaç kullanmadım fakat 9 ayda kaka tutmaya çok ağlamaya başladı doktor duphalac verdi 2 ay olacak neredeyse hala kullanıyoruz bi kestim azaltarak ve anında eskiye döndü kaka yapamadı ve yapamadığı için uykusu falan bozuldu doktor hala kullanmaya devam edin diyor bir zararı yok falan diyor ama ben emin olamadım fikirlerine deneyimlerinize ihtiyacım var
Betül �.

Betül ..

27 Şubat 2026 10:01
Bizde kullanmıştık kabızlık için ama en sonunda karın ağrısı ve kanki mukuslu ishal olunca doktor kesti.Dulcosoft başlamıştık maalesef belli süre sonra ilacı bulamadık şuan contipass şase veriyoruz ne zaman isha olursa yarıma düşcez
Emine🌺

Emine

27 Şubat 2026 10:10

Betül 🧸

Bizde kullanmıştık kabızlık için ama en sonunda karın ağrısı ve kanki mukuslu ishal olunca doktor kesti.Dulcosoft başlamıştık maalesef belli süre sonra ilacı bulamadık şuan contipass şase veriyoruz ne zaman isha olursa yarıma düşcez

Bunkadar uzun süre kullandınız mı kaç aydır ilaçlara devam ediyorsunuz çözümü bu muymuş ne zamana kadar ilaç kullanacağız ki
Betül �.

Betül ..

27 Şubat 2026 10:12
Biz Dulcosoft u 3 4 ay kullandık ama tam cıvık bir kaka elde ettik yârıma düşüyoruz ölçeği kaka yine katıya dönüyordu.İlacı da bulamayınca doktorumuz değiştirdi,Contipass kullanıyoruz.İçmediği zaman da kaka yapıyor ama bi tk kabız olur gibi o yüzden ishal olana kadar kullancaz bakalım
Feyza Ö.

Feyza Ö.

27 Şubat 2026 10:44
Biz de 7,5 aylığız, abız oldu, duphalac verdi doktor,bıraktığım anda yine kabız oluyo, 15 gündür kullanıyoruz, ben de bapıcam bilmiyorum, sık sık su, kayısı püresi, armut püresi veriyorum ama
E

Eren

27 Şubat 2026 11:16

Betül 🧸

ek gıdaya başladık başlayalı kızımız kabız şu an 11buçuk aylık aylarca duphalac kullandık arada kabız oluyor sert yaptırmıcaz diyordu drumuz ama yapıyordu ilaca ve diyete lifli gıdalara rağmen constipass geçtik sonunda yeni ama gaz ve karın ağrısı yapıyor galiba sizde bu sorun var mı
Emine🌺

Emine

27 Şubat 2026 11:24

Feyza Öztürk

Biz de 7,5 aylığız, abız oldu, duphalac verdi doktor,bıraktığım anda yine kabız oluyo, 15 gündür kullanıyoruz, ben de bapıcam bilmiyorum, sık sık su, kayısı püresi, armut püresi veriyorum ama

Bende aynen sabah kahvaltıda kaynattığım kayısı eriğin suyunu içiriyorum yarım çay bardağı kadar biraz destek oluyor ama çare bulamadık maalesef
Emine🌺

Emine

27 Şubat 2026 11:31

Betül 🧸

Biz Dulcosoft u 3 4 ay kullandık ama tam cıvık bir kaka elde ettik yârıma düşüyoruz ölçeği kaka yine katıya dönüyordu.İlacı da bulamayınca doktorumuz değiştirdi,Contipass kullanıyoruz.İçmediği zaman da kaka yapıyor ama bi tk kabız olur gibi o yüzden ishal olana kadar kullancaz bakalım

Bizdede içmediği zaman yine kabız oluyor kaka yapıyor ama çok sert ve zor yapıyor biz sadece duphalac kullandık devam ediyoruz
Betül �.

Betül ..

27 Şubat 2026 11:33

Ibrahim Eren

ek gıdaya başladık başlayalı kızımız kabız şu an 11buçuk aylık aylarca duphalac kullandık arada kabız oluyor sert yaptırmıcaz diyordu drumuz ama yapıyordu ilaca ve diyete lifli gıdalara rağmen constipass geçtik sonunda yeni ama gaz ve karın ağrısı yapıyor galiba sizde bu sorun var mı

Hayır olmadı.ben ekstradan probiyotik kullanıyorum ondan dolayı karın ağrısı da olmamış olabilir
E

Eren

27 Şubat 2026 11:48

Betül 🧸

Hayır olmadı.ben ekstradan probiyotik kullanıyorum ondan dolayı karın ağrısı da olmamış olabilir

yarım şaseyi ikiye bölüp veriyoruz günde iki çeyrek doz yeterli oluyor hatta biraz sulu oluyor doz mu fazla ki sizin doz miktarı nasıl
E

Eren

27 Şubat 2026 11:53

Emine🌺

Bizdede içmediği zaman yine kabız oluyor kaka yapıyor ama çok sert ve zor yapıyor biz sadece duphalac kullandık devam ediyoruz

uzun süre kullanınca etki etmez oluyor ilk başlarda iyiydi ama arada sert yapıyordu yine çatlak oluyor tutuyor başa dönüyor ilaç değiştirmekte fayda var

bize yaramadıysa bile memnun kalan çok macrogol etken maddeli miralax constipass gibi ilaçlar rahat çözüyor
Betül �.

Betül ..

27 Şubat 2026 14:10

Eren

yarım şaseyi ikiye bölüp veriyoruz günde iki çeyrek doz yeterli oluyor hatta biraz sulu oluyor doz mu fazla ki sizin doz miktarı nasıl

Kızım 3,5 yaşında doktorumuz 1 şaseyi çözünecek kadar yarım bardak suya koyup günde 1 içilmesi gerektiğini söyledi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir