Kabızlık Sorunu

160 görüntüleme
N

Nurdan Y.

12 Temmuz 2026 23:47
6 aylık olunca ek gıdaya başladık tadım gibi değilde karın doyacak şekilde veriyorum püre çatalla ezerek bu sebeple kabızlık olur mu
F

Fatma Y.

12 Temmuz 2026 23:52
Her öğünün yanına kayısı püresi mor erik püresi armut gibi bağırsak hareketlerini arttıracak şeyler verirsen sıkıntı yaşamazsın bence
L

Lütfiye Z. ..

12 Temmuz 2026 23:59
Olur daha bağırsakları alışmadı o istekli olacaktır ama kontrol sizde olsun sıkıntı yaşamayın Osman hoca 6 tatlı kaşığını geçmesin diyordu zaten bu aylarda sadece tek öğün veriliyor.
.

.....

13 Temmuz 2026 00:05
Fatma Yüksekkaya
Her öğünün yanına kayısı püresi mor erik püresi armut gibi bağırsak hareketlerini arttıracak şeyler verirsen sıkıntı yaşamazsın bence
Ben veriyorum her öğünde ama acayip kabız minicik top gibi çıkıyorlar ve çok ıkınıyor
F

Fatma Y.

13 Temmuz 2026 00:08
Mama ile mi anne sütüyle mi besleniyo bebeğiniz acaba mamaysa su miktarını biraz arttırsanız anne sütüyle besleniyosa siz bol bol su içseniz ağır mı geliyo acaba
.

.....

13 Temmuz 2026 00:17
Fatma Yüksekkaya
Mama ile mi anne sütüyle mi besleniyo bebeğiniz acaba mamaysa su miktarını biraz arttırsanız anne sütüyle besleniyosa siz bol bol su içseniz ağır mı geliyo acaba
Mama ile besleniyor ek gıda da su içmek istemiyor kaşıkla ben veriyirum bu sefer idrarı şeffaf oluyir rengi hiç yok ama yine kabız kavun veriyirum 5 dilim o bile içini yumusatmuyor
H

Hatice A.

13 Temmuz 2026 00:32
Yemeklerini bol zeytinyağlı yapabilirsiniz. Birden ek gıdayla doyuracak kadar vermeyin, bünyesi alışsın diye kademeli olarak artırarak verin.
Ebru K.

Ebru K.

13 Temmuz 2026 00:34
Beş dilim kavun mu çok fazla yüklenmiyor musunuz bebeğinize daha tadım aşamasında bağırsakların alışma süreci var ama kabak kayısı gibi besinler seçin ama bence öyle de çözüm olmayacak gibi anlattığıniza göre kuru kayısı da olur konposto gibi yapın suyunu ayrı icirin posasini ayrı
E

Esma T.

13 Temmuz 2026 01:35
Şuan sadece tadım yapmanız lazım 6 aylık bebek en fazla iki üç yemek kaşığı yemeli zaten bağırsakları tam olarak katı gıdaya uygun değil sonrasında ciddi hastalıklara yol açabilirsiniz Allah korusun
F

Fatma A.

13 Temmuz 2026 02:07
Tadım olarak ben zeytinyağlı yoğurt verdiğimde hemen yer yemez yapmıştı hem probiyotik olarak bağırsaklarını rahatlatır eğer alerjisi yoksa
.

.....

13 Temmuz 2026 04:03
Ebru Kaya
Beş dilim kavun mu çok fazla yüklenmiyor musunuz bebeğinize daha tadım aşamasında bağırsakların alışma süreci var ama kabak kayısı gibi besinler seçin ama bence öyle de çözüm olmayacak gibi anlattığıniza göre kuru kayısı da olur konposto gibi yapın suyunu ayrı icirin posasini ayrı
9 aylık benim kızım kabak kayısı gün kurusu hepsini denedim kabızlık çözülmedi malsf 5 dilim kavun dediysemde kocaman değil minik
F

Fatma Y.

14 Temmuz 2026 00:42
İnşallah bi çözüm bulursunuz çok zor bi durum önerilen her şeyi de yapmışsınız artık tıbbi destek mi alsanız acaba belki bi ilacı falan vardır
B

Begüm A.

14 Temmuz 2026 00:57
🤦🏻♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir