Kabızlık Sorunu
130 görüntüleme
M
Melek M.
3 Ağustos 2025 19:17
Merhaba hocam oğlum 6 buçuk aylık mama kabızlık yapıyor kabızlıktan dolayı poposunda çatlak pluyor ıkınarak yaptığı zaman ne yapmalıyım
S
Seda Ö.
3 Ağustos 2025 19:34
Merhaba , bir doktor daha önce bu soruyu cevaplamıştı, mamayı değiştirmeyi tavsiye etmişti kabızlık yapmayan memnuniyet oranı yüksek bir mama deneyin birde lifli gıdalar tüketmesi gerek ek gıda da
K
Kübra A. G. ..
3 Ağustos 2025 19:45
Mama değiştirin bence ama birde mamaya zeytinyağı damlatın öyle kullanın
E
Elif Y. G.
3 Ağustos 2025 19:53
Belki farklı bir mama deneyebilirsini veya 6.5 aylık ek gidaya yeni başladınız sanırım belki de biraz fazla yedirmeye çalışıyorsanız bu da kabız yapmış olabilir masajla destekleyin zeytinyağı ince bağırsakta parçalandığı için kabızlığa pek etki etmez kabızlık kalın bağırsak sorunudur
K
Kardelen 2.
3 Ağustos 2025 22:32
Merhabalar benim oglum da aylardır kabızlık ile mücadele ediyor bir şurup kullanıyorduk dozunu artırdık 3 gündür ishal gece bile kaka yapiyor nasil bir yol izleyecegimi şaşırdım

Rabia T.
4 Ağustos 2025 03:55
Bu sorunu kızımda doğuştan yaşayan birisi olarak önce bebeğinizin poposunda ki çatlağa çözüm bulmanız gerekiyor popo çatlak olduğu için bebek kaka yapmaktan çekiniyor buda kabızlığı döngü haline getiriyor. Ek gıdaya geçmişseniz de fazla ek gıda başlaması da buna sebep oluyor miktarları azaltın
R
Rahime B.
4 Ağustos 2025 09:53
Sebze pürelerine zeytin yağı damlatın ve özellikle lifli gıdalar yedirin kayısı şeftali elma gibi muz irmik patates gibi gıdaları biraz Daha sınirli şekilde tüketin
A
Aleyna E. Y.
4 Ağustos 2025 18:28
sana şiddetle sma comfort tavsiye ediyorum aptamil ve bebelac denedim bebeğimde sorun yaptı ve mucizem sma ile tanıştım ne kabız yaptı nede sorun kaka o kadar iyi düzeldi ki işe yaradı fırsatın varsa eczaneden hemen aldır çiçek anne emin ol sende rahatlayacaksın ve bebeğinde huzura kavuşacak ağzına her gün bir çay kaşığı da zeytinyağı ver bebeğime veriyorum çok rahatlıyor makat yerinede isterseb zeytinyağı sür yumuşatsın😌🙂
M
Melek M.
7 Ağustos 2025 19:11
Evet mamayı değiştirmeyi düşünüyorum zaten 2 tane falan kaldı onlar bitince direk mamayı değiştireceğim hipp cambiotic kullanıyordum sanırım bu yaptı sma almayı düşünüyorum siz söyledikten sonra
Y
Yasemin S.
9 Ağustos 2025 21:20
Hergun hindistancevizi yağı icirin bir çay kaşığı bağırsaklarda kabızlığı gideriyor birde emeklemeye başlayınca hareket ettiği için normale dönüyor bizim öyle oldu