Kabizlik Lutfen Yardim

89 görüntüleme
M

Merve E. K. ..

27 Haziran 2025 06:56
Merhaba hocam 11 aylik kizim mide enfeksiyonuna bahli bagirsak dugumlenmesinden maalesef melek oldu...
oglum var cok sukur 6 bucuk aylik sadece anne sutu ile beslenirken ilk 4 ay gunde 4 u bulan kaka yapma 4.ay sonunda neredeyse 6 gunu bulmaya basladi. Bunun uzerine gecen gun lavman onerdi ve yaptik o sekilde hafif kivamli normal bir kaka yapti.Doktorumuz kati gidaya gecirdi ve 3 ogun vermemi soyledi ve dulcosoft verdi.buna ragmen 3.gun ve hala yapmadi. Popoda catlaklar var anestol ve fito kullaniyorum. Genetik bir tarama gibi bisey var midir varsa yaptirmali miyim ? Baska yapabilecegim birsey var midir lutfen yol gosterin bu konuya duydugumuz kaygidan cocugumuzla geçirdiğimiz her gun endiseli ve ona da geciyor stresimiz. Kayseri de yasiyorum iki doktor normal oldugunu zamanla gececegini soyluyor ama gonlumu ikna edemiyorum rica ederim bir yol gosterin🙏
M

Merve E. K. ..

27 Haziran 2025 06:59
Bu arada alttan iki dis cikardi ve o surecte kabızlık basladi gibi geliyor hocam ama yine de emin degilim tabiki. Hala da disleri cok yogun kasiniyor.
A

Azime N. D.

1 Temmuz 2025 12:09
Sizin için bir travma olması o kadar normal ki Allah sabır versin öncelikle, biz doğduğumdan beri kabızlıkla mücadele ediyoruz şunan 18 aylık hala aynı sorunlar devam ediyor bizde dulcosoft kullanıyoruz ama dediğiniz gibi 3 öğün değil tek doz aç karnına ilk mama öncesinde mamaya karıştırıyoruz 2 güne taş gibi yapıyor ve bir kaç gün sonra cıvıklaşmaya başlıyor doktorumuz ishal olana kadar devam etmemizi sonra kesmemizi söyledi. Kullandığınız dozda veya kullanma şeklinizde bir yanlışlık olabilir mi acaba tekrar başka bir doktora mı danışsanız? Kabızlık gerçekten hem bebek için hem ebeveynler için çok zorlu bi süreç Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
A

Azime N. D.

1 Temmuz 2025 12:10
Bu arada söylediğiniz kremleride bırakmadan kullanmaya devam edin ilk etapta dulcosoftla yapılan kaka taş gibi oluyor çünkü mutlaka çatlak yara oluşuyor bizde aynılarını kullanıyoruz bizde işe yaradı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir