Kabızlık Kanama Popoda Kızariklik Ağlayarak Kaka Yapmak
75 görüntüleme
B
Beyza B. ..
14 Temmuz 2025 14:27
Oğlum 8 aylık kabız oldu fitil yaptık ağlayarak kaka yapıyor iki gündür hala geçmedi popunun etrafı çok kızarık şuanda dokundurmuyo altını zor değiştiriyorum durmuyo sürekli ağlıyor uyumuyor
B
Büşra B.
16 Temmuz 2025 18:27
Benim bebeğim de 7buçuk aylık bazen çok kabız olduğunda çatlaklar oluyor minik minik. Ben de ilk başta fitil denedim ama fitil direkt sert bi ürün olduğu için sanırım elimle içerde bekletmek zorunda olduğum için de çok çok fazla ağladı uzun tutamadım kakasını da tam yapamadı verim alamadık. Ama daha sonrasında lavman denedim direkt içeriye sıvıyı sıkıyorsunuz kendisi gittiği için 1 dakika içinde bütün kakayı yaptı. Ama naçizane önerim çok fazla kullanmayın alışkanlık olmasın. Ben kabız olduğu zamanlar kayısıyı suda haşlayıp kendisini blender edip yoğurtla karıştırıp yediriyorum suyunu da o gün su niyetine içiriyorum tavsiye ederim
A
Ayten S.
16 Temmuz 2025 20:56
Kabak ve zeytin yağı veriyorum ben her gün bir çay kaşığı bazen 2 çay kaşığı zeytin yağı
Ş
Şule Y.
16 Temmuz 2025 22:18
Kavun, gün kurusu, yulaf deneyin ve bol bol su içsin benim bebeğim öyle düzeldi . Demir ilacı kullanıyorsanız o da kabız yapabilir . Kabız sebebiyle kan değerlerine bakılıp bırakmak durumunda kaldık biz.