Kabızlık İçin Öneri

157 görüntüleme
E

Esma T.

23 Ocak 2026 14:11
6 aylık olduk tadımlardayız kabızlık sorunu başladı kabak verdiğimde yapabiliyo ama başka ne verebilirim bugün kuru kayısı ve yoğurt verdim tadını beğenmedi ve yemedi başka önerisi olan var mı
Z

Züleyha

23 Ocak 2026 14:21
Benimde kızım altı aylık aynı sıkıntısı var ben kayısı armut elma kaynatıp süzgeçten geçirip verdim iyi geldi ama bol bol emzirseniz yeterince sıvı almış olur ve su takviyesi de yapmalısınız
E

Esma T.

23 Ocak 2026 14:38
Yapıyorum ama bilemedim ya baya zorlanıyo kıyamam çocuğum
m

merve

23 Ocak 2026 14:45
Bütün meyve ve sebzeleri ayrı ayrı vermeniz daha iyi. Armut iyi geliyor kabızlığa
E

Emel

23 Ocak 2026 15:00
Zeytin yagi vermemizi soylemisti doktorumuz her ögünde yemek yemeden önce 1 çay kasıgı verryorum bir kac gun icinde duzeldi artık rutin haline getirdim birde gun icinde yarim cay bardagini gecmeyecek sekilde su veriyorum
S

Sevda Ö.

23 Ocak 2026 16:46
Pürelerin yanında bebek tarhanası yapıp içine zeytinyağı koyuyorum ben. [5.ayda](5.ayda) tadımlara başladık doktor önerisiyle 7 aylık olmak üzereyiz bizde de kakayı zor yapma durumu var. Alışıyor minikler :)
K

Kevser B. A. ..

23 Ocak 2026 19:04
Hindistan cevizi yağı verin bir çay kaşığı yogurduna da katabilirsiniz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 11:59
Avakodoyu birseyle tatlandirip yedirebilirsiniz yemeklerine zeytinyağı koyabilirsiniz armut yedirebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir