Kabızlık İçin Ne Yapıyorsunuz?

52 görüntüleme
M

Merve

19 Eylül 2025 14:15
Kızım ek gıdaya yeni başladı. Tadımlık yiyor bir iki kaşık günde anca. Buna rağmen 4 5 gün kaka yapamıyor kabız oluyor denettiğim herşeye zeytinyağı koydum ekstra olarak da bir çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum ne yapabilirim başka? Kabız olduğu için uyku düzenide kalmadı
G

Gül K.

19 Eylül 2025 14:25
Valla bende çok çektim bu konuda dediğiniz gibi hep lifli de besledim ama en son ejder meyvesi ile çözümü buldum günlük tükkettiğinde sorun kalmıyor. İlaç kullanmak isyemedim ben minimum bir ay gibi ilaç kullanılıyor
M

Merve

19 Eylül 2025 14:39
Aaaa ilk defa duydum işe yarıyorsa denemekte fayda var
G

Gözde K.

19 Eylül 2025 15:04
Bizde başladık kabız olduk 1 kere lavman 2 kere fitilden sonra armut iyi geldi ama gene kabız armudu düzenli vermeyi düşünüyorum bende bir arkadasımda hindistan cevizi yagını öönerdi olmadı onuda denicem
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

19 Eylül 2025 15:58
Merhaba; kaçıncı ayda olduğunuz hangi besinlerden sonra kabızlık yaşadığınız önemli. Bu kısımda besin özeline girmek gerekebilir. Kabak, mor erik, armut gibi besinlerden yardım alabilirsiniz. Yorumlarda tropikal meyveler önerilmiş ancak tropikal meyveler içinde bulunduğunuza önem taşıyabilir🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir