Kabızlık İcin Fitil
102 görüntüleme
H
Halime S. A. ..
20 Aralık 2025 10:24
7 ayligiz .Kabızlık için fitil kullanan var mı aranızda
En son çarşamba günüyaptı . Ne gun kullanmalıyım fitili
En son çarşamba günüyaptı . Ne gun kullanmalıyım fitili

Betül ..
20 Aralık 2025 10:29
Kabızlıktan kastınız nedir? Mesela keçi pisliği gibi mi?Gün içinde huzursuz mu?
H
Halime S. A. ..
20 Aralık 2025 10:35
Gecen hafta öyleydi ve cok zorlandi cok agladi. Bir kereye mahsus Fitil kullanincageçti.makat çatlağı,ve cok katısekildeydi.hergun zeytinyağıı ve su icirıyorum,yogurt ,kabak ,armut vs veriyorum kabiz yapmayan ama hala yapmadıgene aynı durumuyaşamaktankorkuyorum
Z
Züleyha
20 Aralık 2025 11:05
Benimde kızım 6,5 aylık aynı durum bizde de var bende dört günden sonra fitil kullandım kakası katı değil cıvık ama gene yapmıyor kayısı armut ve sürekli emziriyorum hareket ve masajda yapıyorum ama siz stresli bir dönemden geçiyorsanız bu çocuğu etkiliyor olabilir
H
Halime S. A. ..
20 Aralık 2025 11:29
Evwt ameliyat olucam istemsiz geriliyorum Aİkigündürözelliklehep sarılmakistiyo duygusallaştı demekki ondan da oluyo
Z
Züleyha
20 Aralık 2025 11:47
Çok geçmiş olsun kabızlığın sebeplerinden biride annenin stresli olması Dulcosoft şurubu varsa verseniz etkili olabilir benim kızımı doktor 8ml başlattı ilk başta belki faydası olur
H
Halime S. A. ..
20 Aralık 2025 12:40
Evet evde oralac var muadili onuda Devamlımi kullanmak gerekir yoksa fitil gibi bir iki sefere mahsus mu
Z
Züleyha
20 Aralık 2025 14:09
Doktor bize hergün düzenli kakasını yapmaya başladıktan sonra bırakın dedi bize fitili kesinlikle önermedi ben kayısı ve armutu haşlayı süzgeçten geçirdim iki gün verdim iyi geldi sizde deneyin belki iyi gelir ama harket yaptırım sürekli benim iki kızım var ikisinde de bu kabızlık sorununu yaşıyoruz maalesef

Betül ..
20 Aralık 2025 15:37
Biz de kabızlıktan dolayı Dulcosoft kullanıyoruz ama düzenli kaka yapınca bırakmak yerine 16 ml başlayarak ishal olana kadar hergün 16 ml ishal olunca 1 hafta arayla 2 ml düşülecek dendi.İçmediği zaman yapmıyor çünkü..3,5 yaş
Z
Züleyha
20 Aralık 2025 16:39
Benim kızımda 2,5 yaşında günlük 24 ml veriyoruz ama haftada bir yapıyor ama şu duruma şükreder oldum hafta bir ama en azında katı yapmıyor diye en azından canı acımıyor bu beni sevindiriyor