Kabızlık 🤢 Dulcasoft Şurup 🙄

131 görüntüleme
H

Hanife G.

31 Ağustos 2025 22:44
Bebeğim 7 buçuk aylık. 2 haftadır bu ikinci kabızlığı. Geçen hafta 6 günün sonunda gliserin kanzuk fitil verdik doktorumuzun demesiyle. Fitilden bir gün sonra tekrar yaptı. O günden sonra tekrar yapmadı 5 gün oldu yine yok. Ek gıda da fazla bişey vermedim bilerek kabak havuç armut verdim sebze pürelerime zeytinyağı koyuyorum su da içiriyorum sık sık da emiyor neden yapamıyor. Doktor fitili sürekli önermiyor kendi yapmaya alışması için. Ama yapamayınxa da benim içim rahat etmiyor. Dulcasoft şurup önerdi kullanan var mı
Uzm. H. F. T. .

Uzm. H. F. T. ..

1 Eylül 2025 03:12
Verdiğiniz ek gıdanın miktarını da gözden geçirmenizi öneririm
H

Hanife G.

1 Eylül 2025 04:01
Ne kadar vermeliyim o yapamadıkça çok üzülüyorum. Fitile de alışsın istemiyorum ama çok huzursuz oluca mecbur kalıyoruz
D

Duygu E.

1 Eylül 2025 04:35
Benim bebeğimde 5 aylık daha ek gıdaya başlamadık doğduğundan beri aynı mamayı kullanıyoruz ve her gün bazen gün aşırı kaka yapan bebeğim şimdi bir hafta da bir kaka yapıyor ve yaparken çok ağlıyor dün ilk defa kanaması oldu çok zorladığı için doktorumuz mamasına zeytinyağı kat dedi ama pek işe yaramadı doğrusu ne yapacağım bilmiyorum bende daha ek gıda da almadığı halde şimdiden kabızlıkla uğraşıyoruz
H

Hanife G.

1 Eylül 2025 04:37
Gerçekten çok zor bi durum. Geçmiş olsun size de. ek gıda süreci bebeğimin düzenini alt üst etti resmen. Nasıl bi yol izlicem hiç. Bilmiyorum
Münevver K.

Münevver K.

1 Eylül 2025 05:02
Benim bebeğimde uzun süre kabızlık yaşadı çocuk doktoru direk lavman verdi ben yapmak istemedim. Sağlık ocağı doktorumuz duphalac şurup verdi sabah akşam 2. Gününden itibaren yapmaya başladı tamamen kabızlığı gidene kadar kullandım yani yaklaşık 5 6 gün kullandık ama ölçüsü çok önemli fazlası ishal yapar yeni yeni normalleşti. İçeriği de temiz araştırmadan bakmadan kullanmam kolay kolay ☺️
H

Hanife G.

1 Eylül 2025 05:09
Dulcasoft şurupta tamameb bitkisel zaten doktorumuz bitkiselci bi doktor kolay kolay ilaç veren birisi değil. Ama neden birden kabızlık yaşamaya bu kadsr huzursuz olmaya başladı çocuk tek düşüncem o. Tehlikeli olur mu bu durum acaba ilerde
H

Hülya G. ..

1 Eylül 2025 07:36
Dulcosoft u biz de doktorumuzun önerisiyle kullanıyoruz. İleri kabizlikta ilaç tedavisi şart. Çocuğun kabizligi unutması gerekiyor cunku. Dozunu azaltarak yaklaşık iki ay kullandık biz. Lavman fitil önermedi doktorumuz. Sürekli kullanınca artık çocuk kaka yapmak için uyaran bekleyecektir dedi. Kayisi ve yulaf bize çok iyi gelmişti. Öğünlerini azaltarak bir öğün de kayisi yulaf hurma incir şeklinde pürelere ayırırsanız faydasını görürsünüz. Oğlum 22 aylık oldu hala ara ara mesela 3 gün kakasini yapmadıysa ve rahatsız olduğunu farkedersem dulcosoft veriyorum. Çünkü demir ilacı kullanıyoruz arada kabizlik yapıyor. Çok etkili bir ilaç bir zararıni da görmedim.
H

Hanife G.

1 Eylül 2025 10:55
Çok teşekkürler 🤍
H

Hanife G.

3 Eylül 2025 04:25
Hülya hanım siz bu şurubu başladığınızda bebeğiniz kaç aylıktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir