Kabızlık Çok Acil

69 görüntüleme
Fidannur Z.

Fidannur Z.

Premium Üye
9 Nisan 2026 09:05
Bebeğim anne sütü alıyor ama biraz yetmediğini söyledi doktorum sma optipro kullandım fakat bebeğim çok zorlanıyor az az yapıyor huzursuz oluyor yapamayınca da çeşitli masajlar duşlar denedim bu mama kabızlık yapabiliyormuş mama öneriniz var mı bebelac gold mu hip mi ne öneriniz olur yardımcı olursanız sevinirim.
Şilan D.

Şilan D.

Premium Üye
9 Nisan 2026 09:20
Merhaba ben evolvıa kullanmıştım hem Palm yağı yok içinde hem nispeten uygun fiyatlı
G

Gül Ş.

Premium Üye
9 Nisan 2026 09:34
Bizi de mama çok kabız yaptı çoğunu denedik şuan golden goat kullanıyoruz kabızlığı onunla rahatladı
Fidannur Z.

Fidannur Z.

Premium Üye
9 Nisan 2026 09:36
Gül Ş.
Bizi de mama çok kabız yaptı çoğunu denedik şuan golden goat kullanıyoruz kabızlığı onunla rahatladı
Teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻
Fidannur Z.

Fidannur Z.

Premium Üye
9 Nisan 2026 09:37
Şilan Dirik
Merhaba ben evolvıa kullanmıştım hem Palm yağı yok içinde hem nispeten uygun fiyatlı
Teşekkürler🙏🏻
G

Gülşah S.

Premium Üye
9 Nisan 2026 10:03
Bebelac gold kullanıyorum memnunum

Hip kullandım küçükken baya gaz yaptı
G

Gül Y.

9 Nisan 2026 10:07
Ben doğduğundan beri golden goat kullanıyorum hiç kabızlığımız olmadı gaz sancısı bile neredeyse hiç yaşamadı içeriği de temiz bir mama öneririm bir de trubiotic probiyotik kullandık ilk 3 ay 6 damla sonra her ay 2 damla azaltarak 5. Ayda kestik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir