Kabızlık Bilen Biri Lütfen Yazsn

137 görüntüleme
K

Kader P.

12 Aralık 2025 19:53
3 aylık bebeğim kabız neler Önerebilrisnz sadece mama tüketiyor
H

Hanife K. ..

12 Aralık 2025 19:56
Kaliteli olmak kaydıyla SUSAM yağı çok iyi geliyor.
H

Hira N.

12 Aralık 2025 19:56
Mamasinin içine zeytinyağı ekleyebilirsiniz
K

Kader P.

12 Aralık 2025 19:57
Susam yagiini değil zeytinyağı denedim ama maalesef yaapmadi uyumuyorda
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 20:01
Profesyonel yardım alın lütfen henüz çok küçük mama alan bebeklet kabız olur doğru ama yakın zamanda ek gıdaya geçtiğinizde sorun yaşamamak için lğtfen dpktora gidin. Çocuğununmakatına bir şeyler sürün vs gibi diyen olursa sakın yapmayın. Belki mama dokunuyordur, probiyotik ihtiyacı
Vardır…
A

Ayşe Ş. ..

12 Aralık 2025 20:02
Kabızlıkta zeytinyağı işe yaramıyor bunu kim başlattı bilmiyorum ama. Bebeğiniz ek birşeyler kullanmak için çok küçük. Bence doktorunuza yazın sonra kronik hale gelir Allah korusun. Büyük olsa kayısı kaynatın diyeceğim ama en iyisi siz doktorunuz ile görüşün. Bu arada mama değiştirmekte çözüm olabilir. Bazı mamalar bazı bebeklere iyi gelmiyor.
E

Emine T. ..

12 Aralık 2025 20:53
Benim bebeğimin kabızlığı 3 buçuk ayda başlamıştı anne sütü alıyordu 6. Ayda ek gıdayla pik yaptı gaz damlası denedik olmadı zeytinyağı kattık olmadı 10 güne fitil yaptık olmadı artık bağırsakları gaz sıkışmasından diversiyon olacak durumdaydı doktoruma danışarak enterogermina kids başladım şükürler olsun çözüldü
Ş

Şeyma Y. ..

13 Aralık 2025 01:04
Hiç zeytinyağı o bu olaylarına girmeyin yüzde 70 mama kabız yapmıştır mamayı değiştirebilirsiniz bir de prebiyotik kullanmanızı tavsiye ederim 1 haftada düzene geliyor 3 ay bagırsakların artık olgunlaşmaya başladığı bir dönem
M

Melek T.

13 Aralık 2025 06:57
Bende aynı şeyleri yaşadım, sanıyorum bu bir süreç çoğu bebeğin başına gelebiliyor..
Bebeğim sadece anne sütü alıyordu hiçbişey çözüm olmadı maalesef doktor lavman yaptı. Tekrar başıma geldi bu defa da yarım fitil kullandık daha da olmadı çok şükür.
G

Gülşen A.

13 Aralık 2025 08:18
Probiyotik ve zeytinyağı diyordu bizim doktorumuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir