Kabızlık
124 görüntüleme
B
Beyzanur T.
10 Temmuz 2026 09:22
Merhabalar kızım ek gıda dönemi başladığımızdan beri kabız kabızlık için dubhalac kullandık işe yaramadı sonrasında doktorumuz dulcosoft verdi onu 3 hafta kadar kullandık rahatladı bıraktık yine kabız ne yapmalıyım çok fazla rahatsızlık veriyor
V
Valiant_01
10 Temmuz 2026 09:24
Mutlaka zeytınyagı kullanın soğuk sıkım olsun
B
Beyzanur T.
10 Temmuz 2026 09:27
Mutlaka zeytınyagı kullanın soğuk sıkım olsun
V
Valiant_01
10 Temmuz 2026 09:30
Mesela avakado verıyoruz uzerınde hafıf gezdırıyoruz biz öyle herseyde vermıyoruz elbette ki ayrıca su teklıf edın ıctıgı kadar ıcsın bebek
.
.....
10 Temmuz 2026 10:26
Benim kızım diye gıdaya başladığından beri kabız oluyor sürekli gün içinde kakasını yapıyor ama yüzü kıpkırmızı oluyor yaparken ve bazen top top çıkıyor zeytinyağını ben de kullanıyorum ona kabız yapacak şeyler varmamaya çalışıyorum ama her türlü kabız oluyor sizin kabızlık nasıldı
B
Beyzanur T.
10 Temmuz 2026 10:28
Benim kızım diye gıdaya başladığından beri kabız oluyor sürekli gün içinde kakasını yapıyor ama yüzü kıpkırmızı oluyor yaparken ve bazen top top çıkıyor zeytinyağını ben de kullanıyorum ona kabız yapacak şeyler varmamaya çalışıyorum ama her türlü kabız oluyor sizin kabızlık nasıldı
.
.....
10 Temmuz 2026 10:47
Bizim de aynı muz elma vs şeyler hiç vermiyorum zaten kakası bütün çıkıyor o da o anı denk getirip altını açarsam yapabiliyor benim yardımımla çok zor ya ben dayanamıyorum yavrum nasıl dayanıyor
Ş
Şeyda N. ..
10 Temmuz 2026 10:51
Çok klasik olacak ama bol bol su içirmeye gayret edin malum yaz mevsimi ekstra su kaybediyor bebeklerimiz :(
D
Devran ..
10 Temmuz 2026 11:18
Bizimde böyle doktora gidince ben de söyleyeyim o zaman size de çok geçmiş olsun ek gıdaya heyecanla başlıyoruz ama böyle sıkıntılar olunca insan çok üzülüyor hevesi kırılıyor
T
Tuğba B. ..
10 Temmuz 2026 11:24
Hindistan cevizi yağı verin her sabah .ben soğuk sıkım zeytinyağıda içiriyorum
.
.....
13 Temmuz 2026 04:05
Hindistan cevizi yağı verin her sabah .ben soğuk sıkım zeytinyağıda içiriyorum
T
Tuğba B. ..
13 Temmuz 2026 09:44
Gratislerde falan satılan yağdan mi diyorsunuz
H
Hatice Ö.
14 Temmuz 2026 08:09
Kan ilacı kullanıyormusunuz oda kabızlık yapabiliyor bilginize. Benim oğlum ilacın dozunu arttırdıktan sonra kabız olmaya başladı.
Yükleniyor...