Kabızlık

103 görüntüleme
D

Dilan A.

1 Temmuz 2026 13:49
Oğlum 19 aylık 1 haftadır kabız kakası parçalı iki gündür daha kötü yapınca çok [ağlıyor.çok](ağlıyor.çok) az ve parçalı oldukça sert canı çok [yanıyor.Duphalac](yanıyor.Duphalac) aldm sağlık ocağından çok az bir kereye mahsus verdm zeytin yağı [sürdüm.Acil](sürdüm.Acil) fikir verirseniz sevinirim
Y

Yasemin C. ..

1 Temmuz 2026 13:57
Kızım 25sylık ne zaman böyle bir durum yasaşak mevsimine uygun yemek yapıyorum . Mesela pazı yemeği , ıspanak yemeği, brokoli çorbası . Bu arada kefirde çok iyi geliyor sindirim sistemine .
D

Dilan A.

1 Temmuz 2026 13:59
Teşekkür ederim 2 gündür kefir veriyorum zeytin yağlı yemeklere başladım bugün kayısı kaynattım suyunuda içmedi midesini bulandırıyor
M

Melike M.

1 Temmuz 2026 14:10
Zeytinyağını direkt içirin 1 tatlı kaşığı kadar.Hrr gün [verin.ben](verin.ben) böyle yapıyorum
D

Dilan A.

1 Temmuz 2026 14:15
Teşekkür ederim onuda deniceğim
E

Emine K.

1 Temmuz 2026 16:20
Hindistan Cevizi yağı öneririm
D

Dilan A.

1 Temmuz 2026 16:30
Nasıl kullanayım peki
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 16:51
Duphalacı biz kiloya göre sabah akşam kullanıyoruz mesela 7 kiloysa sabah 7 akşam 7 şeklinde ama keşke dulcosoft alsaydınız o daha dogal bir de mısır alıp haslayabilirsiniz çok lifli bir yiyecek hemen de fayda görürsünüz
D

Dilan A.

1 Temmuz 2026 17:05
Mısır alıcam hemen sağ olun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir