Kabizlik
139 görüntüleme
Ş
Şehriban T.
10 Haziran 2026 22:50
30 aylik 2 haftadir tuvalet egitimi aliyor ogrendi ama buyuk tuvaletini yapmiyor gunlerce bekliyor
5 gun kaka yapmadi diskiyi yumusatip yapacak her seyi verdim ama tuvalete cikmadi oyununa gunluk hayatini etkilemiyor ama arada karin agrisi cekiyor masaj istiyor 5 gunun sonunda lavman kullandim tuvalete cikti ilk sert sonu yumusak kaka yapti sonrasinda yine 4 gun olacak kakasini yapmiyor sorun ne anlamadim
5 gun kaka yapmadi diskiyi yumusatip yapacak her seyi verdim ama tuvalete cikmadi oyununa gunluk hayatini etkilemiyor ama arada karin agrisi cekiyor masaj istiyor 5 gunun sonunda lavman kullandim tuvalete cikti ilk sert sonu yumusak kaka yapti sonrasinda yine 4 gun olacak kakasini yapmiyor sorun ne anlamadim
Ş
Şehriban T.
10 Haziran 2026 22:51
Ne yapmam gerekiyor
M
Meltem G.
10 Haziran 2026 23:10
Henuz hazir degil demek ki bebek bir sure ara verip bikac ay sonra yeniden deneyin israrci olursaniz kabizlik kroniklesir bebek icinde tutar yillarca ugrasabilirsiniz
Ş
Şehriban T.
10 Haziran 2026 23:12
Tuvalet egitimini kendi istedi ve zorlanmadi hemen aldi sadece kakada sorun yasiyorum anlamadim ne oldugunu
M
Melike M.
11 Haziran 2026 00:51
Sürekli ishal yapacak şeyler vermeye çalışın.Kabız yapacak şeyleri şu dönem hayatınızdan çıkarın bence.Birde genelde anneler tuvalete oturduğunda balon şişirtmeyi deniyor kaka için.Oda olmazsa bi kadında görmüştüm instagramda.tuvalet aparatına ortası yuvarlak kesilmiş bebek bezi taktı bir süre çocuk o şekilde yapmış kakayı sonra bezi takmamış.Bu şekilde alıştırmış.deneyin belki işe yarar sizdede.Biz henüz geçmedik tuvalet eğitimine şuan 18 aylıgız daha bende aşırı endişeliyim.Ama oğlum şuan konuşamadığı halde iletişimimiz çok iyi.bakalım nasıl olacak bizim sürecimiz
Ş
Şehriban T.
11 Haziran 2026 01:01
Umarim guzel gecer sizin icin teşekkür ederim
E
Ece ..
11 Haziran 2026 01:33
Ne yapmam gerekiyor
M
Meltem G.
11 Haziran 2026 10:58
Tuvalet egitimini kendi istedi ve zorlanmadi hemen aldi sadece kakada sorun yasiyorum anlamadim ne oldugunu
Ş
Şehriban T.
11 Haziran 2026 22:10
Bakalim doktorlar görüşüp oyle yola devam edecem
Yükleniyor...