Kabızlık
127 görüntüleme
A
Aydeniz Y.
6 Haziran 2026 23:35
Bebeğim 10 aylık kabız oldu, bu kaçıncı kez, bu sefer doktor ilaç verdi, ama hala düzelmedi, ona göre menyu yaptım, özel besleniyoruz ama kurtulamıyoruz….

Sibel Y.
6 Haziran 2026 23:40
alerji geçmişiniz var mı bilmiyorum ama biz bu sebepten kaynaklı uzun bir kabızlık süreci tedavisi aldık en önemlisi ılık su karın masajı ve hareket öğün miktarlarına dikkat etme aşırı besleme durumu da tetikliyor mevsim meyvelerinden faydalanın
A
Aydeniz Y.
6 Haziran 2026 23:44
alerji geçmişiniz var mı bilmiyorum ama biz bu sebepten kaynaklı uzun bir kabızlık süreci tedavisi aldık en önemlisi ılık su karın masajı ve hareket öğün miktarlarına dikkat etme aşırı besleme durumu da tetikliyor mevsim meyvelerinden faydalanın

Sibel Y.
6 Haziran 2026 23:49
Günlük sıvı alımına dikkat edin kayısı marmelatı bir tatlı kaşığı tüketmesi iyi olur sulandıradalirsiniz süreç içerisinde belli süre sıvı da besleyebilirsiniz çorba tarzı abur cubur kesinlikle vermeyin zaten dikkat ediyorsunuzdur
İ
İrem N. A.
8 Haziran 2026 23:08
Benim kızımda hep kabızdı. Nestle Nancare fiber kullandım ama kabızlığı bitti diyip fiberi bırakmadım tam saat gün be kadar verilecekse verdim sonra geçti. Su kayısı her şeyi denedim geçmedi bununla geçti. Korkuyordum artık bi şey olacak diye.
Z
Zahide.
12 Haziran 2026 11:44
Benim kızımda hep kabızdı. Nestle Nancare fiber kullandım ama kabızlığı bitti diyip fiberi bırakmadım tam saat gün be kadar verilecekse verdim sonra geçti. Su kayısı her şeyi denedim geçmedi bununla geçti. Korkuyordum artık bi şey olacak diye.
İ
İrem N. A.
12 Haziran 2026 14:13
14-15 aylıktı geçen yine kabız oldu yine verdim bir tane geçti ama ne olur olmaz diye evde fitil de bekliyor. Bütün gün bok temizlemeye razıyım kabız olmasınlar 😩
Yükleniyor...