Kabızlık

97 görüntüleme
M

Muradiye ..

2 Mayıs 2026 14:00
Bebeğim 8 aylık anne sütü ile besleniyor ek gıda sürecinde benim yediklerimdem tadım yaptıyorum haşlanmış yumurta ekmekle fıstık ezmesi kuru kayısı püresi ve çorba gibi şeyler yiyor şu içmiyor ama kabız oluyor 6. Günde kendisini çok sıkıyor ve zorlanarak yapmaya çalışıyor lavmanla yapabiliyor 1 ay içerisinde 3 lavman kullandık ne yapabilirim?
E

Elif V.

2 Mayıs 2026 14:15
İlk doğum yaptığım zaman bana kayısı kompostosu içiriyolardı emzirdiğim için bebeğim çok sık kaka yapmaya başlamıştı direkt o şekilde bebeğe etki etmişti yani. Şimdi siz de şekersiz komposto yapıp bebeğe içirebilirsiniz etkisi olcaktır
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

2 Mayıs 2026 14:22
4 gün içinde kendi ağlıyarak ve sert yapıyor kası erik vs gibi şeyler yapıyorum ama laöan 1 defa yaptırdım o da artık uğundu çok kötü oldu bağırsak tenbeli yapıyor diyolar ama zorda kaldıkça yaptırıyorum yapaçak birşey yok
Hanife G.

Hanife G.

Premium Üye
2 Mayıs 2026 15:06
Dulcasoft doğal içerikli şurup var doktorunuzla görüşüp kullanabilirsiniz
P

Pınar K. ..

2 Mayıs 2026 17:36
Suyu hangi şekillerde icirmeyi deniyorsunuz. Belki bardak sever. Ben ara ogunune armut elma ekliyor ve mutlaka öğünlerde soğuk sıkım zeytinyağı olmasına özen gösteriyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir