Kabızlık
85 görüntüleme

Denge N. H.
19 Nisan 2026 22:43
İki alanı da kapsadığı için iki yerden de bilgi almak istedim. Diğer tarafı görmeyenler için, Merhaba, kızım 1 yaşında yaklaşık 3 aydır kabızlık çekiyoruz. Doktorumuzun yönlendirmesiyle alerji için cilt testi yaptırdık ama bir şey çıkmadı. Ardından 3 hafta yumurta, 3 hafta süt ürünleri diyeti yaptık yine fayda göremedik. Hala emiyor, su içirmeye - kuru kayısı ve incirden yaptığım püreyi yedirmeye çalışıyorum ama hiç fayda görmedik. Düzenli dupalac kullandık olmadı. Fitil kullanıyoruz arada ama bu yüzden altını değiştirmemizi de istemiyor artık. Sürekli ağlayarak sert bir şekilde yapıyor. Ne yapacağımızı bilemedik maalesef.
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 22:46
Dulcosoft kullanın 8 ml verin 2 3 ay düzenli vetin
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 22:47
Yapamıyorsa ml artırın tek tedavi bu oluyor benim bebeğimde 2 yıldır kabız tek çare bu oldu gezmefik bölüm doktor kalmadi
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 22:48
Ayrıca cıvık olursa ml azaltin
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 22:50
Korkudan tuttuğunu bu sebeple yapmadigini düşünüyorsanız tribudat+dulcosoft bir ay düzenli ikisini verin. Dulcosoft diski yumuşatır tribudat kaka tutmayı önler. Tribudati daha uzun kullanmayı tavsiye etmedi doktorumuz
G
Gülcan Ş.
19 Nisan 2026 23:00
Evet bende son yoruma katılıyorum bizim makatta yara olustu kaka tutmadan sebep ve düzenli olarak su banyosu sabah akşam dulhalap ve öğlen tribuat kullandık iki günde fayda etti ama yara iyileşmeden kakayı yapmıyorlar birde her gün incir kuru kayısı vermekte iyi degılmıs sebebini de okudum ama tam hatırlamıyorum bir de hakiki zeytin yağı aç karnına vermeyi deneyin yara çatlak yoksa makata şuruplar düzenli kullanımında baya fayda ettiriyor
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 23:03
Evet bende son yoruma katılıyorum bizim makatta yara olustu kaka tutmadan sebep ve düzenli olarak su banyosu sabah akşam dulhalap ve öğlen tribuat kullandık iki günde fayda etti ama yara iyileşmeden kakayı yapmıyorlar birde her gün incir kuru kayısı vermekte iyi degılmıs sebebini de okudum ama tam hatırlamıyorum bir de hakiki zeytin yağı aç karnına vermeyi deneyin yara çatlak yoksa makata şuruplar düzenli kullanımında baya fayda ettiriyor
G
Gülcan Ş.
19 Nisan 2026 23:06
Bizimde makatta küçük bı yara var demişti doktor sarı kantoron yağı sürdük bir hafta her bez değişiminde geçirmişti ama tabi daha büyük yarada işe yarar mı bilmiyorum. O doğal kürler musil etkisi yapıyor ve bağırsağı tembellestiriyormus dulcosoftun bağırsak tembellestirme özelliği yokmuş doktor bu şekilde açıklamıştı bize tribudatta uzun kullanım tavsiye etmiyor kasları alistirmamasi acisindan
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 23:54
Duphalac devlet karşılıyor dulcosoft ücretli doktor yazmıyor o yüzden. Çok geçmiş olsun size de ben iki yıldır kullanıyorum artık vitamin gibi ilaç veriyorum öyle yapabiliyor. Doktor muhtemleen bağırsak yapısı uzun veya kıvrımlı 6 yaş civarı duzeliyor dedi napalim yapsın da artık diye mecburen kullanıyoruz başka hiçbir yol olmadı inşallah sizin kısa zamanda duzelir
Yükleniyor...