Kabızlık

53 görüntüleme
C

Cemre K.

10 Nisan 2026 18:43
Herkese merhaba foruma yeni kaydoldum çok kullanışlı bir uygulamaymış. Biz yaklaşık 15 gündüz kabızlık yaşıyoruz. Mama ile besliyorum. Var mı yaşayan ve çözüm bulabilen?
S

Seyhan B. ..

10 Nisan 2026 18:53
Mamaya bir çay kaşığı zeytin yagi ekleyip icirin geçiyor kabızlık...bebisiniz ne kadarlik
C

Cemre K.

10 Nisan 2026 18:54

Seyhan Baygümüş

Mamaya bir çay kaşığı zeytin yagi ekleyip icirin geçiyor kabızlık...bebisiniz ne kadarlik

Bunu yapıyorum henüz bir çözümü olmadı. İki aylık bebeğim
H

Hediye D. ..

10 Nisan 2026 19:14
Çok geçmiş olsun. Bebeğimde mama kullanmadık ama ara ara kabızlık yaşadık. O zamanlar internetten kabızlık için bebek masajlarına bakıp bebek yağı ile yapıyordum kızımın karnına. Yarım saat içinde yapıyordu kakasını. Ama hemen yapıp bırakmayın ağlamadığı sürece 5 dk kadar yapın masajı . Bir de bacaklarını karnına doğru hafifçe bastırıyordum o da fayda ediyordu. Ama bunu yaparken dikkatli olun çok bastırmayın zarar gelmesin bebeğe
C

Cemre K.

10 Nisan 2026 23:35

Hediye Durmuş

Çok geçmiş olsun. Bebeğimde mama kullanmadık ama ara ara kabızlık yaşadık. O zamanlar internetten kabızlık için bebek masajlarına bakıp bebek yağı ile yapıyordum kızımın karnına. Yarım saat içinde yapıyordu kakasını. Ama hemen yapıp bırakmayın ağlamadığı sürece 5 dk kadar yapın masajı . Bir de bacaklarını karnına doğru hafifçe bastırıyordum o da fayda ediyordu. Ama bunu yaparken dikkatli olun çok bastırmayın zarar gelmesin bebeğe

Teşekkür ederim desteğiniz için bakıp deneyeceğim 🙏🏻
H

Hediye D. ..

11 Nisan 2026 00:02

Cemre Karataş

Teşekkür ederim desteğiniz için bakıp deneyeceğim 🙏🏻

Rica ederim. İnşallah faydası olur 🤲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir