Kabızlık
49 görüntüleme
S
Senem K.
10 Nisan 2026 03:43
Kızım 5 aylık kabızlık yaşıyor. 5 6 günde but kaka yapıyordu hala öyle ama çok zorlanıyor iki tane mama degıstırdık hala sert kakası. Seyreltik şekilde mama verıyorum bazen ama yine de çok zorlanıyor
B
Buse K.
10 Nisan 2026 04:15
Benim de bebeğim öyleydi artı olarak çok çok gazlıydı ilk olarak doktor Evolvia ac mama verdi bağırsaklara özel, onu kullandım epey rahatladı. Günde 2 kere bir çay kaşığı zeytinyağ ağzına dök dedi o şekilde yaptım o da işe yaradı. Birde poposuna fito krem ve madecassol krem ile sabah akşam masaj yaptım serçe parmak ucumu popo deliğine uyarı şeklinde. Öyle yaptığımda da kakasını yapıyordu benim çözümlerim bu şekilde ama sen kesinlikle doktora git ve bağırsakalra baktır çocuk cerrahi bakıyor. Çünkü 5-6 gün kaka yapması problemli bir durum
G
Gülcan Ş.
10 Nisan 2026 05:10
Evet bizde de kabızlık problemi oldu az az yapıyordu makatta yara oldu hametan mupiderm anestol kullandım su banyosu yaptırdım sürekli sonra duphalac be tribuat kullandım doktor gözetiminde baya iy olduk bizde çocuk doktoru gastroentrerolojye yönlendirdi kabızlk ciddiye alınacak bir durum sma comfort kullanıyorum çok mama degıatırdım mamalar kabıZ ettıgı ıcın hep sorun yaşadım