Kabızlık

70 görüntüleme
B

Büşra B.

28 Mart 2026 20:50
Bebeğim 6ay 18 günlük 6 aylıkken ek gıdaya basldık. Tadımlarla ufak ufak basladık ıyı gidiyordu ama ıkı gundur kakası asırı katı susuz yapıyor ama cok katı ve az az yaşayan var mı ne yapsam bilemedim
B

Büşra ..

28 Mart 2026 21:04
Biz kabızlık olmaması için probiyotik kullanıyoruz. Her öğününde de zeytinyağı koyuyorum yediğine
B

Büşra B.

28 Mart 2026 21:04
Ben de zeytinyagı koyuyorum bır de bırden tatları karıstırıp vermedım ıste cok vermedım
Afranur K.

Afranur K.

28 Mart 2026 21:14
İlk sebep genellikle yemesi gereken milyardan çok tüketmesidir, önce miktarı ayarlamanız öneririm. Gözünüze az geldiğinin farkındayım ama ortalama 18 gündür tadım yaptığını var sayarsak eğer 2 tatlı kaşığından çok miktarda yemesin. Biz de 2 hafta oldu başlayalı, gerçekten benim de gözüme az gözüküyor ama her ayın kendine göre olan miktardan fazlasını vermemek gerekli.
Latife K.

Latife K.

28 Mart 2026 21:23
Ay çok zor bir durum şahsen. İlk başladığımız zaten iyice katılaşmıştı. O günden sonra hep zeytinyağı içirdim. Günde iki kaşık şeklinde. Sonra düzeliyor ama ilk başta zor oluyor.
B

Büşra B.

28 Mart 2026 21:24
Ben ıkı öğün veriyorum ve her öğün iki tatlı kasıgı kadardı ve evet az geriyordu:) biraz daha azaltayım o halde teşekkür ederim. Peki arttırmayı nasıl yapacağız
D

D ..

28 Mart 2026 21:30
Ben kabızlık olmasın diye sürekli sulu yapıyordum püreleri vs bol su içiriyordum her öğün zeytinyağı kabız olduğu zaman armut püresi çok iyi geliyordu kayısı püresi 3 gün kaka yapmayınca da fitil yapmıştım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir