Kabızlık
70 görüntüleme
B
Büşra B.
28 Mart 2026 20:50
Bebeğim 6ay 18 günlük 6 aylıkken ek gıdaya basldık. Tadımlarla ufak ufak basladık ıyı gidiyordu ama ıkı gundur kakası asırı katı susuz yapıyor ama cok katı ve az az yaşayan var mı ne yapsam bilemedim
B
Büşra ..
28 Mart 2026 21:04
Biz kabızlık olmaması için probiyotik kullanıyoruz. Her öğününde de zeytinyağı koyuyorum yediğine
B
Büşra B.
28 Mart 2026 21:04
Ben de zeytinyagı koyuyorum bır de bırden tatları karıstırıp vermedım ıste cok vermedım

Afranur K.
28 Mart 2026 21:14
İlk sebep genellikle yemesi gereken milyardan çok tüketmesidir, önce miktarı ayarlamanız öneririm. Gözünüze az geldiğinin farkındayım ama ortalama 18 gündür tadım yaptığını var sayarsak eğer 2 tatlı kaşığından çok miktarda yemesin. Biz de 2 hafta oldu başlayalı, gerçekten benim de gözüme az gözüküyor ama her ayın kendine göre olan miktardan fazlasını vermemek gerekli.

Latife K.
28 Mart 2026 21:23
Ay çok zor bir durum şahsen. İlk başladığımız zaten iyice katılaşmıştı. O günden sonra hep zeytinyağı içirdim. Günde iki kaşık şeklinde. Sonra düzeliyor ama ilk başta zor oluyor.
B
Büşra B.
28 Mart 2026 21:24
Ben ıkı öğün veriyorum ve her öğün iki tatlı kasıgı kadardı ve evet az geriyordu:) biraz daha azaltayım o halde teşekkür ederim. Peki arttırmayı nasıl yapacağız
D
D ..
28 Mart 2026 21:30
Ben kabızlık olmasın diye sürekli sulu yapıyordum püreleri vs bol su içiriyordum her öğün zeytinyağı kabız olduğu zaman armut püresi çok iyi geliyordu kayısı püresi 3 gün kaka yapmayınca da fitil yapmıştım
Yükleniyor...