Kabızlık

68 görüntüleme
A

Ahmet E. H.

27 Mart 2026 00:20
Hocam merhaba, öncelikle sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim. Hocam benim kızım 11,5 aylık süre gelen bir kabızlık şikayetimiz var. Alerji testi yaptırdık deriden temiz çıktı. Çocuk doktorumuz yumurtayı kesin dedi 1 aydır yumurta yemiyor ancak hala kabız. Dupholac ilaç kullanıyoruz ancak yumuşama olmuyor. Genel olarak sabahları avokado balkabağı organik labne ve zeytinyağlı kayısı kurusu yiyor. Gün içerisinde de et çorba vs tüketiyor. Ancak bunlar ek gıda şeklinde halen ana besin anne sütü. Tuvaletini 1 hafta 10 günde ağlayarak çok sert şekilde yapıyor. Ne yapmamızı önerirsiniz?
Gülşen Ş.

Gülşen Ş.

27 Mart 2026 00:30
Benim kızım da 11 aylık yaklaşık ili haftadır bizde kabızız henüz doktora götürmedim kendi yöntemlerim ile probiyotik vs yaptırmaya çalışıyorum yumurta her sabah yiyor o mu acaba yapmaya başladı siz yazınca farkettim kessem mi bir süre acaba önceliğim anne sütü sırasına göre veririm herseyi anladım hocam bize bilgi verirmisniz
F

Fatma M.

27 Mart 2026 00:46
Kızımda aynı 1 yaşında 2 aydır aynı. Alerjisi olduğunu düşünüyorum. Oğlumda aynıydı. Süt süt ürünleri yumurta ve kuruyemiş diyeti yapmıştık 6 hafta sonra tekrar az az 3 gün aynı besini vermiştik. Zor süreçti. Aynı surece girmekten korkuyorum. Bizde kabızlık + döküntü de var. Kesin alerjiktir de testlerde çıkmıyor belli bi yasa kadar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir